Turvallisuus

Kodin turvallisuutta lisäävät tuotteet

Kodin turvajärjestelmiä on monenlaisia. Esittelemme lyhyesti muutaman laitetoimittajan, joka tarjoaa kokonaispalveluita erilaisten turvajärjestelmien laitteista, asennuspalvelusta ja hälytyskeskuspalveluista.

Henkilöturvaa lisääviä tuotteita

Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia henkilöturvallisuutta parantavia laitteita ja palveluita.

Esittelemme lyhyesti muutaman laitetoimittajan, joka tarjoaa kokonaispalveluita erilaisten henkilöturvajärjestelmien laitteista, asennuspalvelusta ja hälytyskeskuspalveluista.

Valepoliisi-ilmiö

Valepoliisirikokset ovat yleistyneet Suomessa ja niistä on muodostunut vakava ongelma. Valepoliisirikos on rikosmuoto, jossa henkilöt tekeytyvät poliiseiksi ja käyttävät kansalaisten luottamusta virkavaltaan hyväkseen. He yrittävät kalastella yleensä puhelimen välityksellä erityisesti ikäihmisten pankkitunnuksia. Poliisiksi esittäytyvät henkilöt kertovat erilaisia syitä, kuten tapahtuneen rikoksen, minkä vuoksi he haluavat pankkitunnuksen tietoonsa. Valepoliisit ovat lisäksi yrittäneet pyrkiä iäkkäiden henkilöiden asuntoihin tarkastelemaan omaisuutta. 

Kodinturva & henkilöturva -tuotteet

Tänne lisätään tietoa kevään aikana Kodinturva & henkilöturva -tuotteista.

Turvallisuusartikkelit

Tänne lisätään kevään aikana turvallisuutta koskevia artikkeleita.

Paloturvallisuus

Tänne lisätään kevään aikana tietoa paloturvallisuudesta.

112 Suomi -mobiilisovellus

Mikä 112-sovellus? 

  • 112 Suomi on hätäpaikannukseen käytettävä mobiilisovellus        

  • Digian omistama. Kehitetty yhteistyössä hätäkeskuslaitoksen kanssa. (Digia Oyj on suomalainen tietotekniikkayritys, joka toimittaa tietojärjestelmiä esimerkiksi eri turvallisuusviranomaisille)

  • Sovellus on integroitu hätäkeskuslaitoksen järjestelmiin

Tilaa syöte RSS - Turvallisuus