Tietoa meistä

Mikä on Seniori365.fi?

Seniori365.fi on palvelu, joka yhdistää seniorit, heidän omaisensa, sekä palveluntarjoajat.

Palvelu kokoaa Espoon alueelta ja sen lähikunnista senioreille erilaisia palveluita ja tuotteita tarjoavat yritykset yhteen paikkaan. Sivustolta seniorit ja heidän omaisensa voivat helposti etsiä ja tutustua erilaisia palveluita tarjoaviin yrityksiin ja löytää juuri heidän tarpeitaan vastaavaa apua.

Seniori365.fi-sivustolta ikäihmiset ja heidän omaisensa saavat tietoa, mistä he voivat ostaa erilaisia hyvinvointipalveluita ja –tuotteita, hyvinvointiteknologiatuotteita ja arjen apuvälineitä. Lisäksi palvelu sisältää tarpeellista tietoa kotona selviytymiseen. Sivustolla on linkit erilaisiin palveluihin kuten esimerkiksi Espoon kaupungin senioripalveluihin. Sivustolta löytyy myös paljon aktiivista ja viihteellistä tekemistä kuten jumppavideoita, pelejä ja linkkejä eri medioihin. Ajankohtaista osioon kerätään tietoa tulevista Espoon alueen tapahtumista, uutisista muista ajankohtaisista asioista.

Tavoitteemme on helpottaa ja rikastuttaa seniorin arkea ja työllistää Espoon alueen yrittäjiä!

Palvelu on osa InnoEspoo- hanketta ja opiskelijoiden kehittämä!

Seniori365-tiimi

InnoEspoo oli huhtikuussa 2015 päättynyt kaksivuotinen yhteistyöhanke, johon kuului Espoon kaupunki, Omnian, Laurean opettajia ja kehittäjiä ja Aallon pienyrityskeskuksen toimijoita.

Hankkeen tarkoituksena oli avata espoolaisille yrittäjille uusia toimintaympäristöjä ja kannustaa verkostoitumaan.

Seniori365.fi on yksi hankkeen aikana kehitetyistä innovatiivisista palveluideoista espoolaisille senioreille ja heidän omaisilleen. Seniori365.fi on opiskelijoiden ideoima ja kehittämä ja toimii jatkuvasti oppimisympäristönä eri alan opiskelijoille. Palvelua pyörittävät opiskelijat: he huolehtivat sivuston teknisestä ylläpidosta ja toimivuudesta, tuottavat sisältöä sivustolle, hankkivat uusia yrityksiä palveluntarjoajiksi ja markkinoivat sivustoa senioreille ja heidän omaisilleen sekä erilaisille Espoon alueen toimijoille, asiantuntijoille ja organisaatioille.

Seniori365.fi on saanut kolme kansainvälistä tunnustusta voittamalla

* Design for All Foundationin Best Practice – palveluinnovaatio palkinnon maaliskuussa 2015

* EU:n naisinnovaattoreiden kilpailussa Sosiaalinen innovaatio -kategorian saman vuoden lokakuussa 2015 ja

* japanilaisen IAUD Award –designkilpailun Yhteissuunnittelu –kategorian lokakuussa 2015

Älä epäröi kysyä lisää, ollaan yhdessä luomassa hyvää elämää senioreille 365 päivää vuodessa ja samalla tukemassa opiskelijoiden osaamisen kehittymistä!

Lähetä meille kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen info@seniori365.fi
Mikäli sivulla on mielestäsi jotain parannettavaa, voit lähettää muokkausehdotuksia osoitteeseen palaute@seniori365.fi
Yritykset voivat lähettää tiedustelunsa osoitteeseen myynti@seniori365.fi

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä:

Asiakaspalvelu

myynti(at)seniori365.fi

 

 

Ystävällisin terveisin,

Seniori365.fi -tiimi