Domus Lähilääkärit Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 30.10.2014

Osoitetiedot

Höyläämötie 7 2 krs.
00380, Helsinki
Avoinna: Ei aukioloaikoja

Yhteystiedot

020-7419970
Yrityksen kotisivu
info@lahilaakarit.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2395469-1

Kotihoitoa

Korkeatasoisen kotihoitopalvelun tavoitteena on sairaalan osastolla vietettyjen päivien ehkäiseminen ja vähentäminen. Koti on tuttu ja turvallinen ympäristö, jossa myös läheisillä on luonnollisinta olla sairaan tukena.

Näytä koko kuvaus

Korkeatasoisen kotihoitopalvelun tavoitteena on sairaalan osastolla vietettyjen päivien ehkäiseminen ja vähentäminen. Koti on tuttu ja turvallinen ympäristö, jossa myös läheisillä on luonnollisinta olla sairaan tukena. Mahdollisuus saada kotihoitoa antaa ihmiselle arvokkuutta ja lisää itsemääräämisoikeutta. Tutussa ympäristössä paranemisprosessikin saattaa nopeutua.

Kotihoito järjestetään aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja käyntikertojen määrä vaihtelee yksilöllisesti. Pyrimme kuntouttavaan ja asiakkaan omien voimavarojen kehittämiseen toiminnassamme.

Lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotto
Domus Lähilääkäreiden moderni ja viihtyisä vastaanotto toimii Helsingin Pitäjänmäessä.

Näytä koko kuvaus

Domus Lähilääkäreiden moderni ja viihtyisä vastaanotto toimii Helsingin Pitäjänmäessä.

Vastaanotolla hoituu tarkastukset, todistukset, lausunnot ja muut esille tulevat asiat. Vastaanotolla voidaan ottaa myös verikokeita, EKG, tutkia keuhkokapasiteettia, poistaa ihomuutoksia, analysoida kehonkoostumusta jne.

 
Turvapuhelin

Turvapuhelin parantaa turvallista asumista kotona. Laitteella on mahdollista saada apua ympäri vuorokauden. Järjestelmään kuuluu turvapuhelinlaite ja hälytysranneke. Järjestelmät toimivat normaalissa puhelinverkossa tai GSM verkossa.

Näytä koko kuvaus

Turvapuhelin parantaa turvallista asumista kotona. Laitteella on mahdollista saada apua ympäri vuorokauden. Järjestelmään kuuluu turvapuhelinlaite ja hälytysranneke. Järjestelmät toimivat normaalissa puhelinverkossa tai GSM verkossa. Paikantavat turvapuhelimet sopivat erityisen hyvin muistiongelmaisille potilaille. Laite hälyttää tarvittaessa potilaan poistuessa ennalta määritetyltä alueelta. Hälytyksen voi ohjata hälytyskeskukseen ja lisäksi myös omaisille.

Hälytykset vastaanotetaan hälytyskeskuksessa, josta paikalle ohjataan tarpeellinen apu.

Ladataan palveluita ja tuotteita...