Ebsolut Oy

Arvostele yritys: 
Average: 1 (1 vote)

Yritys lisätty palveluun - 08.08.2014

Osoitetiedot

Laajalahdentie 23
00330, Helsinki
Avoinna: 8 - 17

Yhteystiedot

044-7879590
Yrityksen kotisivu
janne.lukkari@ebsolut.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys ei tee kotikäyntejä
Y-tunnus: 1602462-1

Videohoivapalvelu

VideoVisit eCare on kotona asumista tukeva videohoivapalvelu.

VideoVisit eCare

VideoVisit eCare - Hyvinvointia, yhteydenpitoa, terveyttä edistäviä palveluja sekä turvallisuutta kotona asuville tukea tarvitseville.

Näytä koko kuvaus

VideoVisit eCare - Hyvinvointia, yhteydenpitoa, terveyttä edistäviä palveluja sekä turvallisuutta kotona asuville tukea tarvitseville.

eCare-videohoivapalvelu on palvelu kotona asuville, mutta apua tarvitseville henkilöille sekä sisältö- että terveyspalvelujen tuottajille. eCare-videohoivapalvelu luo monipuolisuudellaan aivan uusia mahdollisuuksia kotona selviytymisen tueksi. Yhteydenpito lähimmäisiin, hoitohenkilökuntaan sekä hoitopalvelujen tuottajiin tapahtuu nopeasti, vain yhden napin painalluksella.

Monipuolinen viestitysjärjestelmä ei jätä kotona asuvaa yksin; napinpainalluksella lähtee tieto palvelun tarjoajille tai omaisille, joilla on mahdollisuus ottaa videoyhteys esimerkiksi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. eCare–videohoivapalvelu on helppokäyttöinen eikä se vaadi erityistä tietotekniikkaosaamista asennuksiin eikä käyttöön. Käyttö on suunniteltu helppokäyttöisyys huomioon ottaen.

Ladataan palveluita ja tuotteita...