Ettonet

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 30.10.2014

Osoitetiedot

Raumantie 1
00350, Helsinki
Avoinna: Maanantai - perjantai 10.00 - 18.00, la 10.00-15.00

Yhteystiedot

0400-125320
Yrityksen kotisivu
info@ettonet.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2196128-1

Lautasen korottaja HJP

Ruokailu on hankalaa, jos kädet vapisevat. Lautasen jalusta HJP kohottaa lautasen tai muun astian lähemmäksi suuta, jolloin itse ruokailu muuttuu helpommaksi. Helposti pestävälle jalustalle voi löytyä monta muuta käyttötarkoitusta.

Näytä koko kuvaus

Ruokailu on hankalaa, jos kädet vapisevat. Lautasen jalusta HJP kohottaa lautasen tai muun astian lähemmäksi suuta, jolloin itse ruokailu muuttuu helpommaksi. Helposti pestävälle jalustalle voi löytyä monta muuta käyttötarkoitusta. Se voi myös auttaa pienten lasten ruokailun siisteydessä. Suomalainen innovaatio,joka valmistetaan Suomessa.

Nousuaputuoli Kippis

KIPPIS-nousuaputuoliin on helppo istuutua ja helppo nousta. Suuri istuinkorkeus ja muotoon valetut tyynyt takaavat hyvän istuinergonomian, jota täydentää sähkökäyttöinen selän kallistus.

Näytä koko kuvaus

KIPPIS-nousuaputuoliin on helppo istuutua ja helppo nousta. Suuri istuinkorkeus ja muotoon valetut tyynyt takaavat hyvän istuinergonomian, jota täydentää sähkökäyttöinen selän kallistus. Myös sähkön avulla toimiva nousuapumekanismi auttaa tuolista noustessa tai istuutuessa kallistamalla istuinosaa.

Omassa kotona - esteettömyysarviointi

"Omassa Kotona kaiken ikää" on kaikkien toive. Kodissa liikkuminen ja toimiminen on helppoa ja turvallista silloin, kun koti on esteetön.

Näytä koko kuvaus

"Omassa Kotona kaiken ikää" on kaikkien toive. Kodissa liikkuminen ja toimiminen on helppoa ja turvallista silloin, kun koti on esteetön. Omassa Kotona-arviointi tehdään mittaamalla ja havainnoimalla asunnon toimivuutta niin, että löydetään muutostarpeet, joita kehittämällä asuinympäristö saadaan asukkaan toimintakykyä tukevaksi. Tilaa Omassa Kotona-arviointi ja kuntouta kotisi toimivaksi ja esteettömäksi.

Tasapainolauta UFO

Tasapainokyvyn kehittäminen on hyvä lääke kaatumisten ehkäisemiseksi. UFO-tasapainolaudan suunnittelussa on huomioitu käyttäjäryhmän heikentynyt tasapainokyky ja kokemattomuus laudalla harjoitteluun.

Näytä koko kuvaus

Tasapainokyvyn kehittäminen on hyvä lääke kaatumisten ehkäisemiseksi. UFO-tasapainolaudan suunnittelussa on huomioitu käyttäjäryhmän heikentynyt tasapainokyky ja kokemattomuus laudalla harjoitteluun.
UFO tasapainolauta valmistetaan Lahdessa.

Ladataan palveluita ja tuotteita...

Sivut