Fidelix Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 02.04.2016

Fidelix Oy on paikallinen talotekniikan hallinnan asiantuntija, joka kehittää ja urakoi älykkäitä rakennusautomaatio- ja turvajärjestelmiä. Kokonaisvaltaiset ja tarkoituksenmukaiset ratkaisut takaavat talotekniikan tehokkaan ylläpidon ja seurannan. Asiantuntijamme tarjoavat joustavat tukipalvelut ja nopean huollon. Tuotteidemme ylivoimaisuus perustuu avoimuuteen ja skaalautuvuuteen. Luomme tulevaisuuden työpaikkoja luomalla kestäviä ratkaisuja. Tavoitteena on kannattava kasvu, johon pyritään toteuttamalla strategisia teemoja: kilpailukykyisyys, innovatiivisuus, asiantuntijuus ja tehokkuus. Tärkeää on pitkäikäisen asiakasarvon luominen; kokonaisvaltaiset ratkaisut asiakaslähtöisesti kiinteistön elinkaaren alusta loppuun, tämä mahdollistaa asiakkaiden kannattavan ja tehokkaan liiketoiminnan. Rakennusautomaatiojärjestelmäosaamisen myötä Fidelix Oy kehitti integroitavan turvajärjestelmän. OivaCare on palveluasumiseen suunniteltu kokonaisvaltainen hyvinvointiteknologiaratkaisu. Se yhdistää useat erilliset valvonta –ja kutsujärjestelmät yhden helppokäyttöisen ratkaisun alle.

Osoitetiedot

Martinkyläntie 41
01720, Vantaa
Avoinna: 8-16

Yhteystiedot

09 2501288
Yrityksen kotisivu
tanja.peltoniemi@fidelix.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys ei tee kotikäyntejä
Y-tunnus: 1770269-0

OivaCare-järjestelmä

OivaCare on kokonaisvaltainen kustannustehokas hyvinvointiteknologiajärjestelmäratkaisu. Se yhdistää useat erilliset valvonta –ja kutsujärjestelmät yhden helppokäyttöisen ratkaisun alle.

Näytä koko kuvaus

OivaCare on kokonaisvaltainen kustannustehokas hyvinvointiteknologiajärjestelmäratkaisu. Se yhdistää useat erilliset valvonta –ja kutsujärjestelmät yhden helppokäyttöisen ratkaisun alle.

Se soveltuu teollisuuteen ja hoivayksiköihin. Parantaa hoitajien ja asukkaiden turvallisuutta, helpottaa hoitajien työtä sekä vie luotettavasti avuntarvekutsun perille. Asiakkaat saavat oikea-aikaisen avun ja hoitajien perustehtäviin jää enemmän aikaa. Edullinen ja helppokäyttöinen asiakaskohtaisesti räätälöitävä ratkaisu pystytään toteuttamaan vain vaadittavilla toiminnoilla.

Ladataan palveluita ja tuotteita...