Toimiva Koti

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 03.10.2017

Toimiva Koti on 100% suomalainen kotihoiva- ja puhtauspalvelualan yritys. Tarjoamme pääkaupunkiseudulla kaikki kodin palvelut helposti saman katon alta: - hoivapalvelut - kotilääkäri - kotisiivous - asiointipalvelut - pikatalonmies - esteettömyyskartoitukset - kodin muutostyöt - apuvälineet Meistä kaikilla on oikeus ihmisarvoiseen elämään, aitoon kohtaamiseen ja läsnäoloon, lettukesteihin, puhtaisiin lakanoihin ja pölyttömään sisäilmaan. Me haluamme arjen olevan kaunista ja elämisen arvoista. Olemme ylpeitä ja iloisia omasta työstämme, välitämme aidosti asiakkaistamme ja teemme mitä lupaamme. Meillä kaikilla on oikeus tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Yhdessä olemme enemmän!

Osoitetiedot

Ruosilantie 11
00390, Helsinki
Avoinna: Arkisin 8-16

Yhteystiedot

029 3400 930
Yrityksen kotisivu
asiakaspalvelu@toimivakoti.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2468775-9

Apuvälineet ja esteettömät ratkaisut

Toimivan Kodin apuvälinemyymälä on esteettömään ja turvalliseen kotona asumiseen keskittynyt myyntinäyttely ja myymälä Helsingin Konalassa.

Näytä koko kuvaus

Toimivan Kodin apuvälinemyymälä on esteettömään ja turvalliseen kotona asumiseen keskittynyt myyntinäyttely ja myymälä Helsingin Konalassa. Palvelemme asiakkaitamme, jotka tarvitsevat apua liikkumiseen, kuuloon, näköön, muistiin tai muihin toimintoihin. Toimitamme asiakkaillemme erilaisia ratkaisuja huonekaluista aterimiin ja autamme kodin pienissä ja suurissa muutostöissä, apuratkaisujen toteutuksessa ja löytymisessä. Kauttamme saa yksittäisiä kalusteita sekä kokonaisia kodin esteettömyyskartoituksia, sisustussuunnitelmia sekä muutostöitä.

Tuotteet myös verkkokaupasta http://kauppa.toimivakoti.fi/

Ladataan palveluita ja tuotteita...