Yrityksille

Haluatko löytää yrityksellesi uusia asiakkaita? Rekisteröidy nyt!
placeholder.png

Haemme yrityksiä, yrittäjiä ja osuuskuntia mukaan Seniori365.fi -palveluun, jonka tarkoituksena on tarjota erilaisten yritysten palveluja senioreille kotiin.

Seniorit tarvitsevat arjen sujuvuuteen esimerkiksi siivous-, korjaus- ateria-, terveyspalveluja ja usein palveluntarjoajia on vaikea löytää. Seniori365.fi-palvelun tarkoituksena on tarjota tietoa siitä, mistä palveluja voi ostaa.

InnoEspoo-hankkeessa rakennettiin kesällä 2014 Seniori365-sivusto, joka lanseerattiin Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden toimesta syksyllä 2014. Hanke päättyi onnistuneesti huhtikuussa 2015, jonka jälkeen projekti on toiminut Laurea-ammattikorkeakoulun alaisuudessa.

Palvelu laajenee loppuvuodesta 2017 myös vahvasti Vantaalle.

Palveluun otetaan mukaan eri alojen yrityksiä ja yrittäjiä, jotka voivat tarjota palveluita ja tuotteita senioreille kotiin. Mukaan tuleminen on ilmaista. Tartu tilaisuuteen ja ole mukana palveluntarjoajana tai tuotteiden myyjänä.

Rekisteröidy alla olevasta linkistä ja olet mukana kehittämässä palvelusta entistä parempaa.

 
 

Haluatko näkyvyyttä Seniori365.fi-sivustolla?

Seniori365.fi toimii kohtauspaikkana noin 2000 yksittäiselle kävijälle – seniorille, omaiselle, virikeohjaajalle, yrityksen edustajalle, yrittäjälle, opiskelijalle ja niin edelleen – kuukaudessa. Sivuston sivuja avataan yhteensä yli 10 000 kertaa kuukaudessa ja kävijä viipyy sivustolla keskimäärin 4,5 minuuttia kerrallaan.

 

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää tai ehdotus yhteistyöstä, lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti@seniori365.fi.

 

Päivitetty 20.3.2017