Hyvinkään kirjastopalvelut

Kirjaston palvelut

Kirjasto on avoin kaikille

Kirjastossa voit lainata, opiskella, käyttää internetiä, lukea lehtiä ja kirjoja ja osallistua erilaisiin tapahtumiin. Tarjoamme monipuoliset kokoelmat, ajanmukaiset laitteet ja tiedonhakumenetelmät kirjastotilat ja henkilökunnan asiantuntemuksen. Ota kirjasto omaksesi!

Hyvinkään kirjasto

Hakalan kirjasto

Paavolan kirjasto

LAINOJEN UUSIMINEN

Lainan voi uusia, ellei siitä ole varausta. Viiden uusimiskerran jälkeen laina tulee palauttaa (voi lainata saman tien uudelleen, jos lainaan ei ole varausta). Uusimiskertojen määrää voidaan tietyissä tapauksissa rajoittaa. Uusimisen voi hoitaa myös puhelimitse, 019 459 2422 tai internetissä Ratamo-verkkokirjaston kautta. Verkkokirjastoa varten tarvitset salasanan, jonka saat henkilökohtaisesti kirjastosta. Pikalainaa ei voi uusia.

AINEISTON VARAAMINEN

Lainassa olevasta aineistosta voidaan tehdä varaus kirjastossa tai Ratamo-verkkokirjaston kautta. Varaus on maksutonta Hyvinkään aineistosta. Jos varausta ei hae viimeiseen noutopäivään mennessä, peritään siitä kuitenkin 1,00 euron maksu. Tätäkään maksua ei tule lasten ja nuorten osastojen aineistosta. Pikalainoja ei voi varata.

Muista Ratamo-kirjastoista (samoin kuin Lopen kirjastosta ja Kirkes-kirjastoista) tilatuista teoksista peritään aina 2,00 euron maksu.

Kirjasto ilmoittaa varatun aineiston saapumisesta asiakkaalle kirjeellä, sähköpostilla tai tekstiviestillä (varmistathan, että matkapuhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi on tallennettuna kirjaston asiakastietokantaan).

Muista ilmoittaa osoitteen- ja nimenmuutokset!

Ratamo verkkokirjasto

Kunta: