Hyvinkään opisto

https://www.hyvinkaa.fi/hyvinkaan-opisto/

Opinto-oikeus, todistukset ja vakuutukset

Opiskelijaksi voivat ilmoittautua hyvinkääläisten lisäksi kuka tahansa, kotikunnasta riippumatta. Pääsääntöisesti opetus on suunnattu aikuisille, mutta joillekin kursseille voivat osallistua myös lapset ja nuoret. Tästä on maininta kurssiesittelyssä.

Opiskelusta voi saada osallistumistodistuksen. Todistuksen hinta kuluvan lukuvuoden kursseista on 10 €.

Opiskelijoita ei ole vakuutettu Opiston puolesta, vakuutusturvastaan on huolehdittava itse.

Opetustilat ja opintoneuvonta

Opetus järjestetään pääosin Opiston ja ammattikorkeakoulu Laurean yhteisessä kiinteistössä, os. Uudenmaankatu 22 / Helenenkatu 21. Iltaisin Opiston kursseille sisäänkäynti on Helenenkadun (pihan) puolelta.

Opistoisäntä Urho Korkkanen auttaa tarvittaessa oikean opetustilan löytämisessä. Opistolla on lisäksi opetusta muissa opetuspaikoissa eri puolilla Hyvinkäätä. Kurssin kokoontumispaikka ilmoitetaan kunkin kurssin yhteydessä.

Lisätietoja kurssien sisällöstä, tasosta ym. opiskeluun liittyvistä asioista voit kysellä Opiston toimistosta tai aineryhmien vastuuopettajilta.

Yleisluennot

Yleisluennot ovat kaikille avoimia. Luennolle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Luennoilla kerätään 5 € kertamaksu tilaisuuden alussa.

Luennot järjestetään klo 18.00–19.30 osoitteessa Helenenkatu 21. Mahdollisista poikkeuksista mainitaan luennon tiedoissa.

KE 8.5. SYDÄNTERVEYSILTA   
Ylilääkäri, kardiologi Jyrki Lilleberg ja kuntoutuspäällikkö Minna Kallio
Yhteistyössä Hyvinkään Sydänyhdistys ja Etelä-Suomen Sydänpiiri
Klo 18.00-20.00 Maksuton luento.

Kunta: