HOPEINEN KUU A`LA ROIVAINEN & HT COMBO Hyvinkääsali

HOPEINEN KUU A`LA ROIVAINEN & HT COMBO Hyvinkääsali

12.09. 2019 - 19:00 (kesto 2h)

Teemu Roivaisen, Henrik Perellón ja HT Combon suuren suosion saavuttanut konserttiyhteistyö jatkuu uudella teemalla Hopeinen Kuu! Vuoden 2014 tangokuningas jatkaa hienoja tulkintojaan legendaaristen Olavi Virran ja Frank Sinatran suosituimmista levytyksistä. Teemu on eittämättä yksi parhaista tangolaulajista kautta-aikojen, mutta hän on osoittautunut myös loistavaksi Frank Sinatran hittikappaleitten tulkitsijaksi.

Viulutaiteilija Henrik Perelló on virtuoosimainen soittaja, mutta myös loistava musiikkikappaleitten sovittaja ja orkestroija. tämän konserttisarjan orkesterisovitukset ovatkin suurelta osin Henrikin käsialaa. Tamperelainen 10 soittajan HT Combo on muutamassa vuodessa saavuttanut merkittävän aseman suomalaisten isojen viihdeorkestereiden joukossa.

Tule kuulemaan Teemun loistavia tulkintoja klassisista ikivihreistä tangoista kuten Hopeinen Kuu, Tulisuudelma, Öiset Kitarat, La Cumparsita, Mustasukkaisuutta jne … … sekä Frank Sinatran hittikappaleista My Way, Strangers In The Night, New York New York, Lady Is a Tramp jne …! Muista kappaleista voidaan erityisesti nostaa esiin Henrik Perellón soolokappaleet kuten Misty sekä Avalon ja vauhdikas Sing Sing Sing.

Liput 36,50-38,50. Lippuja myy lippu.fi

Tervetuloa 50-ja 60-lukujen ikimuistoisiin tunnelmiin Hyvinkääsaliin 12.9.2019 klo 19:00.

Kauppatori 1, Hyvinkää