Teatteri Päivölä esittää Niskavuoren naiset, Hyvinkää

Teatteri Päivölä esittää Niskavuoren naiset, Hyvinkää

31.07. 2019 - 19:00 (kesto 2h) 3 muuta aikaa

Niskavuoren Naiset

Tulossa kesällä Hella Wuolijoen Niskavuoren Naiset. Esitykset Knehtilän luomutilan suuressa ladossa Hyvinkään Palopurolla.

Ohjaus: Teemu Ojanne

Katso suunnittelut esityspäivät ja lisätiedot kuvasta (klikkaa kuva auki). Pienet muutokset esityspäiviin vielä mahdollisia

Hella Wuolijoki Niskavuoren naiset Teatteri Päivölä esittää tulevana kesänä Knehtilän tilan suuressa ladossa Hyvinkään Palopurolla Hella Wuolijoen näytelmän Niskavuoren naiset. Näytelmän ohjaa Teemu Ojanne ja se on jatkoa viime kesänä suuren suosion saavuttaneelle Niskavuoren Heta -näytelmälle. Niskavuoren naiset sijoittuu 1930 luvulle kieltolain aikaan. Kylään saapuu uusi hehkeä opettajatar Ilona ja Niskavuoren isännän, Aarnen ja Ilonan välille leimahtaa lempi jo ensi tapaamisella. Vanha emäntä Loviisa aavistaa suhteen kehittymisen ja varoittaa poikaansa. Vahvojen naisten hallitsema Niskavuori tarvitsee Aarnen vaimoa Marttaa ja tämän rahoja. Aarne on kuitenkin kyllästynyt avioliittoonsa ja irrottautuu Niskavuoresta. Kylän juorukellot Sentraali-Sandra ja hänen siskonsa Serafiina pitävät huolta siitä, että kolmiodraama tulee koko kylän tietoon.

 

Haapasaarentie 75, Hyvinkää