Sanoste Harrastukset kuvapuheluna

Sanoste kuvapuheluharrastukset

Sanoste Oy välittää ikäihmisille kuntouttavia ja virkistäviä harrastuksia, kuten tuolijumppaa, laulamista ja venyttelyä. Harrastukset välitetään kuvapuheluna tablettilaitteeseen tai kannettavaan tietokoneeseen. Harrastukseen osallistutaan vastaamalla ohjaajan soittamaan puheluun.
 
Harrastuksessa on aina paikalla ammattitaitoinen ohjaaja opastamassa ja motivoimassa osallistujaa. Ohjaaja ja osallistuja näkevät ja kuulevat toisensa reaaliaikaisesti ja voivat kommunikoida keskenään. Yhdessä ryhmässä on useita osallistujia, jotka ohjaaja kuulee ja näkee, mutta osallistuja näkee ja kuulee ainoastaan ohjaajan.
 
Harrastukset tarjoavat mielekästä tekemistä ja hyvinvointia ikäihmisten arkeen. Säännöllinen harrastus parantaa omatoimisuutta ja vähentää jopa yksinäisyyden tunnetta.
 
Harrastukset ostetaan turvallisesti verkkokaupasta, josta löytyy laaja valikoima ikäihmisille suunnattuja liikuntakursseja, lauluhetkiä ja luentopalveluja. Harrastukset välitetään verkkokaupassa olevan aikataulun mukaisesti. Harrastukset on tarkoitettu kotona asuville ikäihmisille, mutta ne soveltuvat myös virkistystoiminnaksi esimerkiksi päivätoimintaan tai palveluasumiseen.
 
Lisätietoa: verkkosivuilta www.sanoste.fi, verkkokaupasta store.sanoste.fi tai asiakaspalvelu@sanoste.fi