Tietoa meistä

Mikä on Seniori365.fi?

Seniori365.fi on palvelu, joka yhdistää seniorit, heidän omaisensa, sekä palveluntarjoajat.

Palvelu kokoaa Espoon alueelta ja sen lähikunnista sekä koko Suomen alueelta senioreille erilaisia palveluita ja tuotteita tarjoavat yritykset yhteen paikkaan. Sivustolta seniorit ja heidän omaisensa voivat helposti etsiä ja tutustua erilaisia palveluita tarjoaviin yrityksiin ja löytää juuri heidän tarpeitaan vastaavaa apua.

Seniori365.fi-sivustolta ikäihmiset ja heidän omaisensa saavat tietoa, mistä he voivat ostaa erilaisia hyvinvointipalveluita ja –tuotteita, hyvinvointiteknologiatuotteita ja arjen apuvälineitä. Lisäksi palvelu sisältää tarpeellista tietoa kotona selviytymiseen. Sivustolla on linkit erilaisiin palveluihin kuten esimerkiksi Espoon kaupungin senioripalveluihin. Sivustolta löytyy myös paljon aktiivista ja viihteellistä tekemistä kuten jumppavideoita, pelejä ja linkkejä eri medioihin. Ajankohtaista osioon kerätään tietoa tulevista Espoon alueen tapahtumista, uutisista muista ajankohtaisista asioista.

Tavoitteemme on helpottaa ja rikastuttaa seniorin arkea ja työllistää Espoon alueen yrittäjiä!

Palvelu on alunperin ollut osa InnoEspoo- hanketta ja opiskelijoiden kehittämä! 

Seniori365-tiimi

InnoEspoo oli huhtikuussa 2015 päättynyt kaksivuotinen yhteistyöhanke, johon kuului Espoon kaupunki, Omnian, Laurean opettajia ja kehittäjiä ja Aallon pienyrityskeskuksen toimijoita.

Hankkeen tarkoituksena oli avata espoolaisille yrittäjille uusia toimintaympäristöjä ja kannustaa verkostoitumaan.

Seniori365.fi on yksi hankkeen aikana kehitetyistä innovatiivisista palveluideoista espoolaisille senioreille ja heidän omaisilleen. Hankkeen päätyttymisen jälkeen Seniori365.fi on ollut Laurea-ammattikorkeakoulun omistuksessa ja sen hallinnoima. Palvelu on opiskelijoiden ideoima ja kehittämä ja toimii edelleen jatkuvasti monialaisena oppimisympäristönä Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Palvelua pyörittävät opiskelijat. He huolehtivat sivuston teknisestä ylläpidosta ja toimivuudesta, tuottavat sisältöä sivustolle, hankkivat uusia yrityksiä palveluntarjoajiksi ja markkinoivat sivustoa senioreille ja heidän omaisilleen sekä erilaisille Espoon alueen ja sen lähikuntien toimijoille, asiantuntijoille ja organisaatioille Uudemaan alueella.

Seniori365.fi on saanut neljä kansainvälistä tunnustusta voittamalla

* Design for All Foundationin Best Practice – palveluinnovaatio palkinnon maaliskuussa 2015

* EU:n naisinnovaattoreiden kilpailussa Sosiaalinen innovaatio -kategorian saman vuoden lokakuussa 2015 ja

* japanilaisen IAUD Award –designkilpailun Yhteissuunnittelu –kategorian lokakuussa 2015

* Elokuussa 2018 seniori365.fi sai kunnian vastaanottaa Genevessä ENoLL:in suosituin LivingLab 2017 -kilpailun äänestyksen tuloksena pronssipalkinnon ollessaan kilpailussa kolmanneksi suosituin kehittämisympäristö 2017 (ENoll 2017 most popular LivingLab).

Älä epäröi kysyä lisää, ollaan yhdessä luomassa hyvää elämää senioreille 365 päivää vuodessa ja samalla tukemassa opiskelijoiden osaamisen kehittymistä!

Lähetä meille kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen info@seniori365.fi
Mikäli sivulla on mielestäsi jotain parannettavaa, voit lähettää muokkausehdotuksia osoitteeseen palaute@seniori365.fi
Yritykset voivat lähettää tiedustelunsa osoitteeseen myynti@seniori365.fi

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä:

Asiakaspalvelu

myynti(at)seniori365.fi

 

 

Ystävällisin terveisin,

Seniori365.fi -tiimi