Kaikukortti


Kaikukortilla voi käydä Espoossa maksutta festivaaleilla, konserteissa, teattereissa tai museoissa. Se toimii samalla tavalla kuin opiskelija- tai eläkeläiskortti. Johtoajatuksena on se, että kulttuurielämään osallistuminen ja taide-elämysten kokeminen ei ole luksusta vaan jokaisen ihmisen perusoikeus. 

Kortilla pääsee maksutta Kaikukortti-verkostoon kuuluvien kulttuuritoimijoiden tilaisuuksiin. Kortinhaltija voi hankkia pääsyliput samaan näytökseen itsensä lisäksi myös alle 16-vuotiaille lapsilleen.   

Kenelle? Kaikukortti on tarkoitettu Kaikukortti-verkostossa mukana olevien espoolaisten sosiaali- ja terveysalan yhteisöjen aikuisille tai 16 vuotta täyttäneille asiakkaille, jotka kokevat olevansa taloudellisesti tiukassa tilanteessa. Kortin saamisen yhteydessä ei tarvitse todistaa omia tuloja. Kaikukortti on henkilökohtainen ja maksuton ja voimassa vuoden myöntämispäivästä lähtien.  

Kaikukortti pitää pyytää henkilökunnalta sosiaali- ja terveysalan toimijoiden toimitiloista.  

Oheisessa linkissä on lisätietoja palvelusta sekä lista kaikukortti-verkostoon kuuluvista sosiaali- ja terveysalan sekä kulttuuripuolen toimijoista vuonna 2017. http://www.espoo.fi/fi-FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Kulttuuri/Kulttuuria_kaikille/Kaikukortti  

 

Päivitetty 19.4.2017