Kehonmittaus

HAE TUOTTEITA


Tuotteita yhteensä 2. Näytetään tulokset 1 - 2.

Microlife BPA 200 FIB - verenpainemittari
040-5307239 | info@liike4k.fi

Microlife BPA 200 FIB - verenpainemittari tunnistaa sydämen eteisvärinän verenpaineen mittauksen yhteydessä luotettavasti. Eteisvärinä on yksi suurimmista aivoinfarktin syntyyn vaikuttavista tekijöistä.

Näytä koko kuvaus

Microlife BPA 200 FIB - verenpainemittari tunnistaa sydämen eteisvärinän verenpaineen mittauksen yhteydessä luotettavasti. Eteisvärinä on yksi suurimmista aivoinfarktin syntyyn vaikuttavista tekijöistä. Mittari on kliinisesti testattu ja se on erittäin luotettava. Mittarilla on 5 vuoden takuu.

Tästä voit tulostaa ilmaisen verenpaineen seurantataulukon.

Lisätiedot

Yritys ei tee kotikäyntejä

- 1 toimipaikka

Yrityksen sivuille

Näytä kartalla

MODZ motivoiva verensokerimittari
040-5529029 | riitta.mettomaki@modz.fi

MODZ autata ylläpitämään hyvää hoitotasapainoa muistuttamalla verensokerin mittaamisesta.

Näytä koko kuvaus

MODZ autata ylläpitämään hyvää hoitotasapainoa muistuttamalla verensokerin mittaamisesta. Mittaustulokset lähetetään automaattisesti valittuun matkapuhelimeen ja ne tallentuvat langattomasti internetiin, missä niitä voi tarkastella milloin vain millä tahansa laitteella, jolla pääsee internetiin. MODZia on helppo käyttää värillisen kosketusnäytön ansiosta ja hyvistä tuloksista palkitseminen innostaa aktiiviseen mittaamiseen. Ilmeikkäiden tulosnäkymien avulla mittaustulosten tulkitseminen on helppoa ja hauskaa. MODZ tekee verensokerin mittaamisesta elämyksen!

Lisätiedot

Yritys ei tee kotikäyntejä

- 1 toimipaikka

Yrityksen sivuille

Näytä kartalla