Kuntoiluvälineet

HAE TUOTTEITA


Tuotteita yhteensä 2. Näytetään tulokset 1 - 2.

BungyPump-kuntoilusauva
010-4209600 | info@greenday.fi

Ainutlaatuisissa BungyPump-kuntoilusauvoissa on 20cm mittainen jousitus ja 4-6kg vastus.

Näytä koko kuvaus

Ainutlaatuisissa BungyPump-kuntoilusauvoissa on 20cm mittainen jousitus ja 4-6kg vastus. BungyPump-kuntoilusauvojen avulla saat harjoittelustasi enemmän irti perinteisiin kävelysauvoihin verrattuna - enemmän voimaa, suuremman kalorikulutuksen ja paremman kunnon. Tutkimusten mukaan kalorikulutus nousee 77% tavalliseen kävelyyn verrattuna ja 90% lihaksista aktivoituu. Kuntoilusauvojen pituutta voi säätää, joten ne sopivat koko perheen käyttöön iästä ja kunnosta riippumatta, sillä ne ovat hellävaraiset olka- ja kyynärpäille. Kuntoilusauvat ovat lääketieteen asiantuntijoiden suosittelemat ja niitä käytetäänkin kuntoutuksessa.

Miten sitä käytetään? Sauvoja voi käyttää sekä kävellessä että juostessa, ja ne sopivat täydellisesti myös voimaharjoitteluvälineeksi sekä ulko- että sisätiloihin. BungyPump on uusi ja monipuolinen tapa harjoittaa sekä voimaa että kestävyyttä samanaikaisesti. BungyPumpeista on saatavana kaksi eri mallia: BungyPump Number One (neljän kilon vastus), joka sopii sekä säännölliseen harjoitteluun aloittelijoille että kuntouttavaan harjoitteluun, ja BungyPump Energy (kuuden kilon vastus), jotka ovat ihanteelliset aktiivisesti, useita kertoja viikossa harjoitteleville.

Lisätiedot

Yritys tekee kotikäyntejä

- 1 toimipaikka

Yrityksen sivuille

Näytä kartalla

Liikkuvuutta lisääviä ja verenkiertoa vilkastuttavia välineitä
044-5154022 | asiakaspalvelu@fysituote.fi

Edulliset restoraattorit sekä poljinharjoittelulaitteet niin ylä- kuin alaraajojen liikkuvuuden ja lihaskunnon harjoittamiseen. Paljon myös muita harjoitusvälineitä, kuten kuminauhat ja pallot sekä tasapainotyynyt

Lisätiedot

Yritys ei tee kotikäyntejä

- Ei toimipaikkaa

Yrityksen sivuille