Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 2664 funktiossa menu_tree_check_access() (rivi 1508 tiedostossa /home/seniori365/domains/seniori365.fi/public_html/includes/menu.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa menu_tree_check_access() (rivi 1508 tiedostossa /home/seniori365/domains/seniori365.fi/public_html/includes/menu.inc).

Ajoturvallisuus

Turvallisesti liikenteessä

Riski joutua liikenneonnettomuuteen kasvaa tasaisesti noin 70-vuotiaasta alkaen. Tyypillisimpiä riskejä ikäihmisille liikenteessä ovat autoa ajaessa kolmion takaa ajaminen risteykseen, jalankulkijana suojatien ylittäminen ja pyöräilijänä risteysajo. Havainto- ja ajovirheet sekä sairaskohtaukset ovat suurimpia tekijöitä ikäihmisen aiheuttamissa onnettomuuksissa. Vanhenemisen tuomia normaaleja vaivoja ja puutteita voidaan korvata liikenteessä varovaisuudella ja ennakoinnilla.  On myös hyvä välttää tilanteita, joissa liikenteessä oleminen tuntuu vaikealta, kuten ajamista pimeällä tai ruuhka-aikana. Liikenneturvan sivulta löytyy muun muassa kuljettajan itsearviointitesti, joka antaa hieman viitteitä, miten selviydyt liikenteessä - linkki testiin tämän artikkelin lopussa!

Henkilöturvaa lisääviä tuotteita

Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia henkilöturvallisuutta parantavia laitteita ja palveluita.

Esittelemme lyhyesti muutaman laitetoimittajan, joka tarjoaa kokonaispalveluita erilaisten henkilöturvajärjestelmien laitteista, asennuspalvelusta ja hälytyskeskuspalveluista.

Tilaa syöte RSS - Ajoturvallisuus