Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 2664 funktiossa menu_tree_check_access() (rivi 1508 tiedostossa /home/seniori365/domains/seniori365.fi/public_html/includes/menu.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa menu_tree_check_access() (rivi 1508 tiedostossa /home/seniori365/domains/seniori365.fi/public_html/includes/menu.inc).

Salasanat

Verkon vaarat osa 2

Kuva 1: Verkkokauppamyynti

Tämä artikkeli on jatkoa Verkon vaarat artikkelille osa 1. Käsittelimme ensimmäisessä osassa sosiaalista mediaa yleisellä tasolla, pankkien toimintatapoja ja huijausviestejä. Tässä jatko-osassa käsittelemme verkkokauppoja, jäsenyyksiä, tietoturvaa ja salasanoja. 
VERKKOKAUPAT ovat nykyään suuressa suosiossa. Askarruttaako nettikauppojen luotettavuus, onko tilattu tuote laadukas tai saako rahat takaisin, jos tuote ei tulekaan perille? 

Verkon vaarat osa 1

Sähköpostihuijaukset ja roskapostilinkit ovat vuosien varrella muodostuneet osaksi arkipäivää monelle internetin käyttäjälle. Nopeasti kasvava ja elävä sosiaalinen media on tuonut näiden rinnalle myös monia erilaisia leviäviä viruksia. Tämän artikkelin ensimmäinen osa käsittelee sosiaalista mediaa, huijausviestejä sekä pankkien toimintatapoja. Toinen osa käsittelee verkkokauppoja, jäsenyyksiä, tietoturvaa sekä salasanoja. Artikkeli on kehitetty, jotta internetin käyttäminen olisi entistäkin turvallisempaa ja sujuvampaa.

Tilaa syöte RSS - Salasanat