Algol-Trehab Oy

Arvostele yritys: 
2
Average: 2 (1 vote)

Yritys lisätty palveluun - 14.08.2014

Osoitetiedot

Karapellontie 6
02610, Espoo
Avoinna: Palvelemme arkisin klo 8-16

Yhteystiedot

09-5099331
Yrityksen kotisivu
algol-trehab@algol.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2031642-4

Algol-Trehab Oy

Algol-Trehabin johtoajatuksena on  "Elämää ilman esteitä". Yritys on erikoistunut apuvälineiden myyntiin, markkinointiin ja huoltoon.

Näytä koko kuvaus

Algol-Trehabin johtoajatuksena on  "Elämää ilman esteitä". Yritys on erikoistunut apuvälineiden myyntiin, markkinointiin ja huoltoon. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman apuvälineitä alan johtavilta valmistajilta sekä kehitämme tuotevalikoimaamme asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Algol-Trehabin palvelut perustuvat vahvaan ammattitaitoon ja osaamiseen. Strategisena tavoitteenamme on, että jokaisella Algol-Trehabin asiakkaalla on mahdollisuus elämään ilman esteitä.

Hygienia

Hygienia-tuoteryhmään olemme koonneet apuvälineitä helpottamaan peseytymistä ja WS:ssä asiointia. Helppokäyttöisyys ja ergonomia on otettu huomioon tuotteita kehitettäessä.

Näytä koko kuvaus

Hygienia-tuoteryhmään olemme koonneet apuvälineitä helpottamaan peseytymistä ja WS:ssä asiointia. Helppokäyttöisyys ja ergonomia on otettu huomioon tuotteita kehitettäessä. Aquatec Ocean-suihkutuoleista löytyy sopiva ratkaisu sekä WC-asiointiin että suihkussa käyntiin.

Istuminen

Istuminen oikeanlaisessa asennossa ja hyvin tuettuna parantaa potilaan elämänlaatua. Istuessaan henkilön on mahdollista seurata ympärillä tapahtuvaa ja osallistua sosiaaliseen kanssakäymiseen, mikä kohentaa psyykkistä hyvinvointia.

Näytä koko kuvaus

Istuminen oikeanlaisessa asennossa ja hyvin tuettuna parantaa potilaan elämänlaatua. Istuessaan henkilön on mahdollista seurata ympärillä tapahtuvaa ja osallistua sosiaaliseen kanssakäymiseen, mikä kohentaa psyykkistä hyvinvointia. Verrattaessa sängyssä makaamiseen, istuminen edesauttaa myös hengitystä ja ruoansulatusta edistäen fysiologisia toimintoja ja vähentäen mm. painehaavojen syntymistä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat tanskalaiset asentohoitotyynyt, hoiva- ja työtuolit sekä Rohon painehaavatyynyt.

Liikkumisen apuvälineet

Liikkumisen apuvälineellä henkilö pystyy omatoimisesti tai avustettuna liikkumaan silloin, kun liikkumiskyky on heikentynyt. Liikkumista helpottavia apuvälineitä on saatavilla useanlaisia, joista kevyimmän tuen antavat kävelykepit ja sauvat.

Näytä koko kuvaus

Liikkumisen apuvälineellä henkilö pystyy omatoimisesti tai avustettuna liikkumaan silloin, kun liikkumiskyky on heikentynyt. Liikkumista helpottavia apuvälineitä on saatavilla useanlaisia, joista kevyimmän tuen antavat kävelykepit ja sauvat. Kun henkilö tarvitsee liikkumiseen enemmän tukea, on hyvä apuväline kävelyteline (rollaattori), pyörätuoli, sähköpyörätuoli tai sähkömopo.

Algol-Trehab Oy:n verkkokauppa: https://www.omaarki.fi/

Hakusanat: liikkuminen, apuvälineet, liikkumisen apuväline, ulkona liikkuminen, sisällä liikkuminen, omaarki, verkkokauppa, kävelykeppi, sauvat, pyörätuoli, sähköpyörätuoli, sähkömopo, Algol-Trehab Oy

Ladataan palveluita ja tuotteita...