Aperyco Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 01.04.2019

Sosiaali- ja terveyspalveluita pääkaupunkiseudulla. Ikääntyneiden päivätoimintapaikka Aamuvire sijaitsee Helsingin Kumpulassa. Päivätoiminnan lisäksi tarjoamme kotihoitoa, omaishoidon sijaistusta ja henkilökohtaista apua. Olemme rekisteröityneet palvelusetelituottajiksi.

Osoitetiedot

Isonniitynkatu 5 o
00520, Helsinki
Avoinna: Päivätoiminta auki arkisin klo.9-15, muut palvelut sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

0503250032
Yrityksen kotisivu
aamuvire@gmail.com

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2803541-6

Ikääntyneiden päivätoiminta / kotihoito

Ikääntyneiden päivätoiminta Aamuvire sijaitsee Helsingin Kumpulassa. Tilat ovat kodinomaiset ja pieni 8 hengen ryhmäkoko takaa laadukkaan ja yksilöllisen toiminnan.

Näytä koko kuvaus

Ikääntyneiden päivätoiminta Aamuvire sijaitsee Helsingin Kumpulassa. Tilat ovat kodinomaiset ja pieni 8 hengen ryhmäkoko takaa laadukkaan ja yksilöllisen toiminnan. Päivätoiminnan lisäksi tarjoamme kotihoitoa, omaishoidon sijaistusta sekä henkilökohtaista apua.

Nettisivumme www.aamuvire.fi avautuvat pian! Soita ja kysy lisää toiminnastamme puh. 0503250032 Päivätoiminta auki arkisin klo.9-15, muut palvelut sopimuksen mukaan. .

Hakusanat: päivätoiminta, kotihoito, omaishoito, henkilökohtainen apu, kotipalvelu, kotisairaanhoito, omaishoidon sijaistus, palveluseteli, aamuvire, Kumpula, Helsinki, Vantaa, Espoo

Ladataan palveluita ja tuotteita...