Clean Kalle Ab Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 31.08.2017

Clean Kalle Ab Oy on perheyritys kolmannessa sukupolvessa. Juuremme ulottuvat vuoteen 1952. Nykyään yrityksellä on eri toimipisteissään yhteensä noin 45 työntekijää. Vuosien saatossa palvelutarjontamme on laajentunut pesulapalveluista käsittämään puhtaanapitoalan kokonaisratkaisut niin yrityksille ja kunnille, kuin yksityishenkilöillekin. Toimimme Tenholassa, Tammisaaressa, Karjaalla, Kirkkonummella sekä koko pääkaupunkiseudulla.

Osoitetiedot

Arvid Stålarmintie 33
10520, Tenhola
Avoinna: Ma-pe 07.00-14.30

Yhteystiedot

019 264 6600
Yrityksen kotisivu
cleankalle@cleankalle.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 0243124-2

Pesula- ja siivouspalvelut

Clean Kallella on kokemusta siivouksesta ja vesipesusta yli 60 vuoden ajalta. Tarjoamme toki myös erilaisia kemiallisia pesuja, uusia ja tehokkaita tekniikoita hyödyntäen.

Näytä koko kuvaus

Clean Kallella on kokemusta siivouksesta ja vesipesusta yli 60 vuoden ajalta. Tarjoamme toki myös erilaisia kemiallisia pesuja, uusia ja tehokkaita tekniikoita hyödyntäen. Hoidamme niin yksityishenkilöiden, yritysten, hotellien, ravintoloiden, teollisuuden, kuntien kuin hoivasektorinkin pesula- ja siivouspalvelut. Koulutettu henkilökuntamme hoitaa siivoukset hyödyntäen uusimpia hyväksi havaittuja menetelmiä ja edistyksellistä tekniikkaa. Käytämme alan johtavien tuottajien valtaosin ympäristöystävällisiä siivouskemikaaleja. Kannattaa kysyä meiltä myös kokonaisratkaisuista, joihin sisältyvät haluamanne pesut, siivoukset sekä siivous- ja pesutarvikkeiden toimitus. Näin saat kaikki puhtaanapitopalvelut vaivattomasti samasta paikasta!

Ladataan palveluita ja tuotteita...