Debora Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 02.10.2014

Osoitetiedot

Kaupintie 10
00440, Helsinki
Avoinna: Palvelemme 24/7.

Yhteystiedot

09-8631122
Yrityksen kotisivu
info@debora.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 1906667-5

Fysioterapia

Debora Fysio tarjoaa laajan valikoiman korkealuokkaisia terapia- ja hyvinvointipalveluita kaikenikäisille asiakkaille.

Näytä koko kuvaus

Debora Fysio tarjoaa laajan valikoiman korkealuokkaisia terapia- ja hyvinvointipalveluita kaikenikäisille asiakkaille. Tuotamme palveluita paitsi omilla vastaanotoillamme Helsingissä ja Espoossa, myös koti- ja laitoskäynteinä koko Uudenmaan alueella. Tarjolla on mm. fysioterapiaa, lymfaterapiaa, toimintaterapiaa, hierontaa ja ravintovalmennusta. Joukossamme on myös geriatriseen fysioterapiaan erikoistuneita terapeutteja.

 
Kotihoiva

Debora tarjoaa monipuolista kodinhoitoa, yksilöllistä avustuspalvelua, sekä laadukasta hoiva-, sairaanhoito- ja kuntoutuspalvelua omaan kotiisi.

Näytä koko kuvaus

Debora tarjoaa monipuolista kodinhoitoa, yksilöllistä avustuspalvelua, sekä laadukasta hoiva-, sairaanhoito- ja kuntoutuspalvelua omaan kotiisi. Palvelumme tavoitteena on tukea asiakkaidemme kotona asumista ja arjessa selviytymistä ikääntymisestä, vammasta tai sairaudesta huolimatta. Ota meihin yhteyttä ja tilaa maksuton arviointikäynti, kun kaipaat apua tai hoivaa omaan tai läheistesi arkeen.

Turvaranneke

Deboran turvapuhelin tuo avun ja turvan kotona asumiseen toimintakyvyn heikentyessä. Deboran turvapuhelinmallit toimivat gsm-verkossa ja niihin käy normaali sim-kortti.

Näytä koko kuvaus

Deboran turvapuhelin tuo avun ja turvan kotona asumiseen toimintakyvyn heikentyessä. Deboran turvapuhelinmallit toimivat gsm-verkossa ja niihin käy normaali sim-kortti. Saatavilla on useita laitemalleja, kuten rannekkeita sekä kaulaan ripustettavia hälytyspainikkeita. Laitekohtaiset ominaisuudet ovat monipuolisia ja tarjoavat paljon enemmän kuin perinteinen turvaranneke, esimerkiksi GPS-paikannus aktiivisesti liikkuville asiakkaille sekä automaattihälytys esimerkiksi putoamis– tai tajuttomuustilanteissa. Turvapalveluumme voidaan liittää myös kotihoitopalveluita tai voinnintarkistussoittoja. Turvahälytykset voidaan ohjata joko Deboran päivystykseen tai omaisen kännykkään.

Meiltä myös turvarannekkeet ja ympärivuorokautinen hälytyspäivystys edulliseen hintaan.

Lisätietoja yrityksen sivuilta: https://debora.fi/tuote-osasto/turvalaitteet/

Tuotteita voi ostaa Deboran verkkokaupasta: https://debora.fi/kauppa/

Ladataan palveluita ja tuotteita...