Elokuun Tila

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 25.08.2014

Osoitetiedot

Ei toimipaikkaa

Yhteystiedot

040-5652773
Yrityksen kotisivu
reija.elokuuntila@gmail.com

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2438798-3

Asunnon myyntistailaus ja -valokuvaus

Stailaus tarkoittaa asunnon pintavikojen korjaamista, kalusteiden ja muiden tavaroiden uudelleenasettelua ja valikoivaa vähentämistä, verhojen ja muiden tekstiilien sekä valaistuksen suunnittelua, kaappien ja laatikostojen vetim

Näytä koko kuvaus

Stailaus tarkoittaa asunnon pintavikojen korjaamista, kalusteiden ja muiden tavaroiden uudelleenasettelua ja valikoivaa vähentämistä, verhojen ja muiden tekstiilien sekä valaistuksen suunnittelua, kaappien ja laatikostojen vetimien vaihtoa, viherkasvien hankintaa ja sijoittelua sekä muita pieniä kohennustöitä, jotka nostavat asunnon arvoa ostajan silmissä. Elokuun Tilassa asunnon myyntistailaus on ennen kaikkea esineiden määrän valikoivaa vähentämistä ja tilojen uudelleen järjestämistä. Rakenteisiin ei puututa. Elokuun Tilassa stailaaminen perustuu kestävän kehityksen periaatteille. Lähtökohtana on jo olemassa olevan irtaimiston hyödyntäminen; lähes poikkeuksetta vähennetään jo olemassa olevaa, ei hankita mitään lisää.

Koti tukemaan kuntoutumista

Elokuun Tila voi auttaa kodin järjestämisessä ja selkiyttämisessä fyysistä kuntoutumista tukevaksi esimerkiksi tapaturman tai leikkauksen jälkeen. Itsenäinen selviytyminen päivittäisistä toiminnoista kohentaa mielialaa ja nopeuttaa siten myös keho

Näytä koko kuvaus

Elokuun Tila voi auttaa kodin järjestämisessä ja selkiyttämisessä fyysistä kuntoutumista tukevaksi esimerkiksi tapaturman tai leikkauksen jälkeen. Itsenäinen selviytyminen päivittäisistä toiminnoista kohentaa mielialaa ja nopeuttaa siten myös kehon toipumista. Huonekaluja uudelleen sijoittelemalla ja tarvittaessa ainakin tilapäisesti karsimalla varmistetaan, että kotona on mahdollisimman helppoa ja turvallista liikkua myös esimerkiksi kyynärsauvojen, rollaattorin tai pyörätuolin kanssa. Jos kumartelu tai toisaalta esimerkiksi keittiöjakkaralle nouseminen ei onnistu, järjestetään arjessa tarvittavat tavarat uudelleen sopivalle toimintakorkeudelle.

Onnistunut muutto

Muutettaessa selkeästi entistä pienempään asuntoon tai esimerkiksi palvelutaloon on tarvetta panostaa aivan erityisellä tavalla olemassa olevan irtaimiston arvioivaan läpikäymiseen.

Näytä koko kuvaus

Muutettaessa selkeästi entistä pienempään asuntoon tai esimerkiksi palvelutaloon on tarvetta panostaa aivan erityisellä tavalla olemassa olevan irtaimiston arvioivaan läpikäymiseen. Arvioiva läpikäyminen ja kierrätysmahdollisuuksien kartoittaminen ovat Elokuun Tilan keskeistä osaamista. Läpikäymisen yhteydessä voidaan jäljelle jäävistä tavaroista laatia kirjallinen ja valokuvin varustettu lista esimerkiksi kotivakuutuskäyttöön. Tarpeettomiksi todettujen tavaroiden kierrätys suunnitellaan asiakkaan toivomalla tavalla ja mahdollisuuksien mukaan myös toteutetaan saman tien.

Ladataan palveluita ja tuotteita...