Espoon Tietokonehuolto

Arvostele yritys: 
1
Average: 1 (1 vote)

Yritys lisätty palveluun - 24.10.2014

Osoitetiedot

Oravannahkatori 1
02120, Espoo
Avoinna: Arkisin 9-17

Yhteystiedot

044 281 7370
Yrityksen kotisivu
info@alturac.com

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2015644-0

Tietokonehuoltoa

Tietokonehuoltoa yksityisille ja yrityksille. Nopea tietokonehuoltomme korjaa tietokoneesi tai siihen kuuluvan lisälaitteen nopeasti ja kokemuksen tuomalla varmuudella. Jätä huolesi meille, me hoidamme asian kuntoon.

Näytä koko kuvaus

Tietokonehuoltoa yksityisille ja yrityksille. Nopea tietokonehuoltomme korjaa tietokoneesi tai siihen kuuluvan lisälaitteen nopeasti ja kokemuksen tuomalla varmuudella. Jätä huolesi meille, me hoidamme asian kuntoon. PC-huoltomme palvelee Espoon Tapiolassa. Voit tuoda tietokoneesi meille suoraan huoltoon, aikaa varaamatta.

Saat tietokoneesi kerralla kuntoon ja sinun ei tarvitse käyttää hankalaan korjaamiseen enää omaa aikaasi. Voit kääntyä puoleemme tietokoneisiin ja niiden oheislaitteisiin liittyvissä ongelmissa. Meillä on myös tietokoneiden ja tietojen palautuksen pikahuolto hätätapauksia varten.

Huollon toimialueena Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa. Normaalin huollon piirissä koko Uusimaa. Huolto seuraaville merkeille: Acer, HP, Fujitsu Siemens, DELL, IBM, Packard Bell, Lenovo, Panasonic, Samsung, Siemens, Sony, Toshiba, Asus, Compaq, Elitegroup, Shuttle, Pomi, Microlink, eMachines, msi

Ladataan palveluita ja tuotteita...