Ettonet

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 30.10.2014

Osoitetiedot

Raumantie 1
00350, Helsinki
Avoinna: Maanantai - perjantai 10.00 - 18.00, la 10.00-15.00

Yhteystiedot

0400-125320
Yrityksen kotisivu
info@ettonet.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2196128-1

Lautasen korottaja HJP

Ruokailu on hankalaa, jos kädet vapisevat. Lautasen jalusta HJP kohottaa lautasen tai muun astian lähemmäksi suuta, jolloin itse ruokailu muuttuu helpommaksi. Helposti pestävälle jalustalle voi löytyä monta muuta käyttötarkoitusta.

Näytä koko kuvaus

Ruokailu on hankalaa, jos kädet vapisevat. Lautasen jalusta HJP kohottaa lautasen tai muun astian lähemmäksi suuta, jolloin itse ruokailu muuttuu helpommaksi. Helposti pestävälle jalustalle voi löytyä monta muuta käyttötarkoitusta. Se voi myös auttaa pienten lasten ruokailun siisteydessä. Suomalainen innovaatio,joka valmistetaan Suomessa.

Nousuaputuoli Kippis

KIPPIS-nousuaputuoliin on helppo istuutua ja helppo nousta. Suuri istuinkorkeus ja muotoon valetut tyynyt takaavat hyvän istuinergonomian, jota täydentää sähkökäyttöinen selän kallistus.

Näytä koko kuvaus

KIPPIS-nousuaputuoliin on helppo istuutua ja helppo nousta. Suuri istuinkorkeus ja muotoon valetut tyynyt takaavat hyvän istuinergonomian, jota täydentää sähkökäyttöinen selän kallistus. Myös sähkön avulla toimiva nousuapumekanismi auttaa tuolista noustessa tai istuutuessa kallistamalla istuinosaa.

Turvajakkara Zorbas

Zorbas turvajakkara on joka kodin päivittäinen apuväline. Sitä tarvitaan yläkaappien käytössä, kattolamppujen vaihdossa tai verhojen virityksessä. Selkätuki ala-asennossa se on nojallinen keittiöjakkara, tuki ylös lukittuna turvajakkara.

Näytä koko kuvaus

Zorbas turvajakkara on joka kodin päivittäinen apuväline. Sitä tarvitaan yläkaappien käytössä, kattolamppujen vaihdossa tai verhojen virityksessä. Selkätuki ala-asennossa se on nojallinen keittiöjakkara, tuki ylös lukittuna turvajakkara. Siinä on kolme leveää askelmaa, joissa kaikissa pitoa lisäävät urat.

Ladataan palveluita ja tuotteita...