Fysiogeriatria

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 21.09.2015

Osoitetiedot

Lehtisaarentie 2
00340, Helsinki
Avoinna: Palvelemme Lehtisaaressa senioritalo Lehtihovissa arkisin 9.00-17.00

Yhteystiedot

09 3922 302
Yrityksen kotisivu
info@fysiogeriatria.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 1088269-2

Akuuttiin kuntoutustarpeeseen - Kuntoutuskoti Espoossa

Idyllinen ja kodinomainen kuntoutuskoti tarjoaa tehostettuja kuntoutuskotipaikkoja Espoossa akuuttiin kuntoutustarpeeseen.

Näytä koko kuvaus

Idyllinen ja kodinomainen kuntoutuskoti tarjoaa tehostettuja kuntoutuskotipaikkoja Espoossa akuuttiin kuntoutustarpeeseen. Kuntoutuskoti sopii erityisesti leikkausten jälkikuntoutukseen sekä myös lyhempiä jaksoja varten, jolloin tavoitteena on palauttaa tai parantaa toimintakykyä. Tarjoamme paikkoja myös omaishoidon lomitukseen. Kysy luottamuksellisesti lisää paikoista numerosta 040 501 31 35.

Antoisaa arkea ja elinvoimaa kotikuntoutuksella!

Haluatko ylläpitää toimintakykyäsi tai ehkä parantaa sitä?

Näytä koko kuvaus

Haluatko ylläpitää toimintakykyäsi tai ehkä parantaa sitä? Tarjoamme toimintakykyä ylläpitäviä ja elinvoimaa lisääviä kotikuntoutuspalveluja ikääntyville sekä ikääntyneille asiakkaillemme Uudellamaalla ikääntyneisiin erikoistuneiden fysioterapeuttien toteuttamana. Voit tulla toimipisteisiimme myös ryhmiin tai kuntosalille! Etsitään yhdessä sinulle sopiva kuntoilu- tai kuntoutusmuoto, jotta Sinä tai läheisesi voitte viettää elinvoimaista arkea!

Ikääntyneidein ja muistisairaan fysioterapia

Yli 33 vuotta ikääntyneiden, veteraanien ja muistisairaiden fysioterapiaa sekä kokonaisvaltaista kuntoutusta pääkaupunkiseudulla. Ikääntyneisiin erikoistuneet fysioterapeutit kuntouttavat Sinua tarpeistasi ja toiveistasi lähtöisin.

Näytä koko kuvaus

Yli 33 vuotta ikääntyneiden, veteraanien ja muistisairaiden fysioterapiaa sekä kokonaisvaltaista kuntoutusta pääkaupunkiseudulla. Ikääntyneisiin erikoistuneet fysioterapeutit kuntouttavat Sinua tarpeistasi ja toiveistasi lähtöisin. Tule fysioterapiaan ilman lähetettä tai lähetteen kanssa.

Veteraanikuntoutus

Arvon veteraani, tervetuloa kuntoutukseen ja fysioterapiaan toimipisteisiimme tai kutsu meidät kuntouttamaan Sinua kotiisi!

Näytä koko kuvaus

Arvon veteraani, tervetuloa kuntoutukseen ja fysioterapiaan toimipisteisiimme tai kutsu meidät kuntouttamaan Sinua kotiisi! Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet ikääntyneiden sekä veteraanien fysioterapiaan ja kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen.

Ladataan palveluita ja tuotteita...