Fysiotupa Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 26.05.2019

Fysiotupa on perustettu v. 2002, sijaitsee Porvoossa, Hambontiellä vanhassa kunnostetussa navetassa, suuren pihapiirin ympäröimänä.Palveluitamme: fysioterapiaa, hierontaa, psykofyysistä fysioterapiaa, stressin ja trauman purkua, hengitysterapiaa, vyöhyketerapiaa, energiahoitoa, TRE-ryhmiä, Mindfulness- ohjausta, joogaa, jalkahoitoa, funktonaalista ravintovalmennusta, bio-mittausta, ATLAS -hoitoa, seksuaaliterapiaa, koulutuksia, tilan vuokrausta kokouksiin, juhliin ja ryhmille. Meillä on myös terapiakoira/kaverikoira (austraalian labradoodle, hyvin vähän allergisoiva, jos ollenkaan) töissä tarvittaessa. Työtämme ohjaava kantava ajatus on, että voimme osaltamme auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Koulutuksemme, kokemuksemme ja tapamme toimia mahdollistavat sen, että osaamme kohdata jokaisen ihmisen juuri sellaisena kuin hän on, yksilöä kunnioittaen. Meille Fysiotuvassa on kaikkein tärkeintä, että henkilö voi sanoa voivansa hyvin käytyään meillä hoidossa. Palveluntarjoajina haluamme jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itseämme, jotta pääsemme kohti tavoitettamme olla parantamassa ihmisten hyvinvointia.

Osoitetiedot

Hambontie 41
06500, Porvoo
Avoinna: ark. 8-20 la-su sovitaan erikseen

Yhteystiedot

040 734 0686
Yrityksen kotisivu
sirkku.matilainen@fysiotupa.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 0959114-2

Hieronta

Teen työni nöyränä, sydämellä, ilolla, asiakasta kuunnellen, olen läsnä joka hetkessä kunnioittaen eettisiä periaatteita. Pyrin jakamaan oppimiani elämäntietoja -ja taitoja.

Näytä koko kuvaus

Teen työni nöyränä, sydämellä, ilolla, asiakasta kuunnellen, olen läsnä joka hetkessä kunnioittaen eettisiä periaatteita. Pyrin jakamaan oppimiani elämäntietoja -ja taitoja. Toivon, jokaisen luonani käyneen lähtevän tyytyväisenä, kenties uusien ideoiden tai vahvistuneiden omien ajatustensa kanssa.

Hajkusanat: Hieronta

Hieronta, fysioterapia, psykofyysinen fysioterapia, hengitysterapia, traumaterapia, stressinpurku, mindfulness, jooga

Fysiotupa toimii ihmisten hyvinvoinnin asialla. Olemme mukana ihmisten elämässä silloin, kun meitä tarvitaan. Kokonaisvaltainen mielen ja keho hyvinvointi syntyy fyysisestä ja henkisestä hyvästä olosta sekä ihmisen kyvystä tuntea oma kehonsa.

Näytä koko kuvaus

Fysiotupa toimii ihmisten hyvinvoinnin asialla. Olemme mukana ihmisten elämässä silloin, kun meitä tarvitaan. Kokonaisvaltainen mielen ja keho hyvinvointi syntyy fyysisestä ja henkisestä hyvästä olosta sekä ihmisen kyvystä tuntea oma kehonsa. Ammattitaidolla, ilolla ja yksilöllisesti eri tarpeisiin tarjoamamme palvelut antavat eväitä ihmisten parempaan oloon sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tehtävämme on mahdollistaa se, että ihmiset voivat nauttia elämästään, kokea elämyksiä elämässään.

Hakusanat: fysioterapia, psykofyysinen fysioterapia, hieronta, TRE, jooga, ravintovalmennus, mindfulness, seksuaaliter. ATLAS-hoito

Ravintolisät ja kauneudenhoito

Myymme PM:n FitLine&SkinLine -tuotteita sekä muutamia luontaisia öljyjä

Hakusanat: Ravintolisät, Kauneudenhoitotuotteet, Luontaiset öljyt

Tension/trauma Releasing Exercises Stressin ja trauman purkuliikkeet

Yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja.

Näytä koko kuvaus

Yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Saat kehosi takaisin. Yksilö- ja ryhmäohjausta.

Hakusanat:: TRE, Stressi, Stressipurku, Kehon palautuminen, Kehon jännistystila

Ladataan palveluita ja tuotteita...

Sivut