Iloiset Seniorit

Arvostele yritys: 
2
Average: 2 (1 vote)

Yritys lisätty palveluun - 04.05.2016

Iloiset Seniorit tuo sinulle iloa, onnea ja tukea arkeen. Kaipaatko arkeesi itsesi näköistä toimintaa yksin tai muiden samanhenkisten senioreiden kanssa? Tarvitsetko juuri tähän hetkeen sinulle suunniteltua palvelua? Toivotko iloa, tukea ja turvaa asumiseen kotona? Iloiset Seniorit auttaa sinua toteuttamaan toiveesi ja haaveesi sekä tuo helpotusta arkeesi. Arvostamme ja kunnioitamme yksilöllisyyttä. Jokaiselle meistä on löytynyt vuosien varrella ne omat tärkeät ja mieluisat asiat, jotka ovat tuoneet iloa, onnea ja voimaa elämän eri tilanteisiin. Haluamme mahdollistaa, että ne kuuluvat tänäänkin arkeesi. Iloiset Seniorit -toiminta perustuu yksilöllisyyden lisäksi luotettavaan, turvalliseen ja samanhenkiseen yhteisöön. Iloisena Seniorina myös sinä olet kehittämässä kanssamme toiminnallista yhteisöämme. Mikä tarpeesi ja toiveesi onkaan, meillä on siihen ratkaisu.

Osoitetiedot

Ei toimipaikkaa

Yhteystiedot

040 588 3146
Yrityksen kotisivu
info@iloisetseniorit.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2751504-7

Hyvä olo, hemmottelu

Iloiset Seniorit seuraa aktiivisesti terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita sekä järjestää niihin liittyviä tapahtumia. Tarjoamme myös erilaisia hemmotteluhetkiä arkeesi.

Näytä koko kuvaus

Iloiset Seniorit seuraa aktiivisesti terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita sekä järjestää niihin liittyviä tapahtumia. Tarjoamme myös erilaisia hemmotteluhetkiä arkeesi. Soita (040 588 3146) tai lähetä sähköpostiviesti (info@iloisetseniorit.fi), ja suunnitellaan sinulle itsellesi tai ystäviesi kanssa oma tapahtuma tai hemmotteluhetki.

Kodinhoito

Iloiset Seniorit kodin ja pihan ylläpitopalvelut lähtevät sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Toteutamme sinulle tärkeää, itsesi näköistä laadukasta, luotettavaa ja turvallista palvelua.

Näytä koko kuvaus

Iloiset Seniorit kodin ja pihan ylläpitopalvelut lähtevät sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Toteutamme sinulle tärkeää, itsesi näköistä laadukasta, luotettavaa ja turvallista palvelua. Palvelujamme ovat: kodin, pihan ja puutarhan siisteys ja hoito; pyykinpesu ja vaatehuolto; varastojen järjestäminen ja siivoaminen; talonmiespalvelu; apu tilapäiseen muuttoon; muut tarvitsemasi helpotukset ja tuet kodin ja pihan ylläpitoon. Soita (040 588 3146) tai lähetä sähköpostiviesti (info@iloisetseniorit.fi), ja pyydä meidät luoksesi suunnittelemaan toiveesi ja tarpeesi mukaista palvelua.

Koti- ja asiointiapu

Iloiset Seniorit kotipalvelun tukipalvelut lähtevät sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Toteutamme sinulle tärkeää, itsesi näköistä laadukasta, luotettavaa ja turvallista palvelua.

Näytä koko kuvaus

Iloiset Seniorit kotipalvelun tukipalvelut lähtevät sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Toteutamme sinulle tärkeää, itsesi näköistä laadukasta, luotettavaa ja turvallista palvelua. Kaipaatko rupatteluseuraa, pukeutumisapua; liikuntakaveria, ulkoiluseuraa; tukea sosiaalisen verkostosi ylläpitämiseen; asiointiseuraa ja –apua; omaishoitajan vapaapäivää; lemmikin hoitoapua; muuta piristystä, helpotusta tai tukea kotona asumiseen? Soita (040 588 3146) tai lähetä sähköpostiviesti (info@iloisetseniorit.fi), ja pyydä meidät luoksesi suunnittelemaan toiveesi ja tarpeesi mukaista palvelua.

Liikunta

Iloisten Senioreiden pienet, samanhenkiset harrastusryhmät ja -tapahtumat innostavat vanhojen ja uusien harrastuksien pariin samanhenkisten ihmisten kanssa. Järjestämme liikuntatapahtumia sekä kaupungissa että luonnossa.

Näytä koko kuvaus

Iloisten Senioreiden pienet, samanhenkiset harrastusryhmät ja -tapahtumat innostavat vanhojen ja uusien harrastuksien pariin samanhenkisten ihmisten kanssa. Järjestämme liikuntatapahtumia sekä kaupungissa että luonnossa. Järjestämme sinulle tai ystävillesi myös oman liikuntahetken. Soita (040 588 3146) tai lähetä sähköpostiviesti (info@iloisetseniorit.fi), ja suunnitellaan sinulle itsellesi tai ystäviesi kanssa oma liikuntahetki.

Ladataan palveluita ja tuotteita...

Sivut