Kajon Kotipalvelut Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 19.04.2018

Kajon Kotipalvelut tukee kotona selviytymistä vanhuksille, sairaille, liikuntarajoitteisille ja muille, joiden toimintakyky on jonkun syyn vuoksi alentunut. Palveluumme kuuluu esim. kotisiivousta, erilasia kotiaskareita, pyykinhuoltoa, kaupassa käyntiä sekä kotisairaanhoitoa ja virkistystoimintaa. Haluamme, että jokainen pystyisi elämään omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

Osoitetiedot

Hannuksenpelto 3 B
02270, Espoo
Avoinna:

Yhteystiedot

040-1261131
Yrityksen kotisivu
info@kajonkotipalvelut.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2718832-2

Kotiapupalvelu

Kajon Kotipalvelun työntekijät avustavat Sinua kotona tiskauksessa, ikkunoiden pesussa, roskien viemisessä sekä muissa kodin pikkuaskareissa. Myös pihatyöt, pienet huoltotyöt sekä lemmikkien hoito kuuluvat tehtäviimme.

Näytä koko kuvaus

Kajon Kotipalvelun työntekijät avustavat Sinua kotona tiskauksessa, ikkunoiden pesussa, roskien viemisessä sekä muissa kodin pikkuaskareissa. Myös pihatyöt, pienet huoltotyöt sekä lemmikkien hoito kuuluvat tehtäviimme. Lisäksi viemme sinut tarvittaessa ulkoilemaan tai luemme kanssasi kirjoja.

Kotisiivous

Siivoamme kaikenkokoisia koteja Sinun tarpeiden mukaan, joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti. Asiakkaan hyvinvointi omassa kodissaan on meille ykkösasia. Voit valita kodin normaalin viikkosiivouksen tai suuremman kertasiivouksen.

Pyykkihuolto

Kajon Kotipalvelun pyykinhuollossa saat apua pyykin pesussa ja silittämisessä omassa kodissasi. Tarvittaessa pyykkihuolto voi toimittaa pyykkisi pesulaan ja takaisin.

Ruokapalvelu

Ruokapalvelussa pystyt ostamaan valmiin ruuan toimitettuna kotiisi viikon jokaisena päivänä. Monipuolisella ruualla on tärkeä vaikutus terveyteen ja siksi on tärkeää pitää hyvistä ruokatottumuksista kiinni.

Ladataan palveluita ja tuotteita...