Kajon Oy

Arvostele yritys: 
1
Average: 1 (1 vote)

Yritys lisätty palveluun - 22.07.2014

Osoitetiedot

Hannuksenpelto 3 B
02270, Espoo
Avoinna: 08-16

Yhteystiedot

0100-7070
Yrityksen kotisivu
kajon@kajon.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 1701534-8

Invakuljetus

Laadukkaita taksipalveluita jo vuodesta 1997!  Nykyaikainen ja muuntautumiskykyinen kalustomme mahdollistaa myös sekä inva-kuljetukset että kuljetukset suuremmallekkin porukalle, juuri sinun tai yrityksesi tarpeita ajatellen!

Näytä koko kuvaus

Laadukkaita taksipalveluita jo vuodesta 1997!  Nykyaikainen ja muuntautumiskykyinen kalustomme mahdollistaa myös sekä inva-kuljetukset että kuljetukset suuremmallekkin porukalle, juuri sinun tai yrityksesi tarpeita ajatellen! Meiltä saat 1-45 hengelle kuljetuksen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, matkalle kuin matkalle. Ole rohkeasti yhteydessä, niin räätälöidään yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaava kuljetus!

 

Taksikuljetukset

Laadukkaita taksipalveluita jo vuodesta 1997!

Näytä koko kuvaus

Laadukkaita taksipalveluita jo vuodesta 1997!

Päätoiminta-alueemme on koko Uudenmaan alue, jolla alueella olemme markkinajohtajia toimintasektorillamme. Nykyaikainen ja muuntautumiskykyinen kalustomme mahdollistaa myös sekä inva-kuljetukset että kuljetukset suuremmallekkin porukalle, juuri sinun tai yrityksesi tarpeita ajatellen! Meiltä saat 1-45 hengelle kuljetuksen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, matkalle kuin matkalle.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin räätälöidään yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaava kuljetus!

 

Ladataan palveluita ja tuotteita...