Kotipalvelu Raikastuuli

Arvostele yritys: 
5
Average: 5 (1 vote)

Yritys lisätty palveluun - 01.08.2017

Kotipalvelu Raikastuuli on pääkaupunkiseudulla kodinhoitopalveluja tarjoava suomalainen perheyritys. Kotipalvelu Raikastuulen kodinhoitopalveluille on myönnetty Suomalaisen työnliiton Avainlippu -tunnus sekä Kotityöpalveluyhdistyksen kotityöpalveluiden laatusertifikaatti.

Osoitetiedot

Ei toimipaikkaa

Yhteystiedot

0401899049
Yrityksen kotisivu
raikastuuli@raikastuuli.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 0729919-9

Höyrypesu

Höyrypesu on erinomainen vaihtoehto vaikeiden tahrojen ja kalkkien poistoon. Pesurin kuuman höyryn desinfioivilla ominaisuuksilla saadaan annettua kyytiä myös bakteereille.

Näytä koko kuvaus

Höyrypesu on erinomainen vaihtoehto vaikeiden tahrojen ja kalkkien poistoon. Pesurin kuuman höyryn desinfioivilla ominaisuuksilla saadaan annettua kyytiä myös bakteereille. Ensin puhdistettava pinta höyrypestään, jonka jälkeen pesurin imuritoiminnolla imetään ylimääräinen vesi ja pinnalle jäänyttä kosteutta pois. Pesu suoritetaan täysin ilman kemikaaleja, pelkän vesihöyryn avulla. Höyry puhdistaa tehokaasti pinttyneitä tahroja, öljyn, rasvan ja kalkin.

Ikkunanpesu

Puhtaat ikkunat päästävät ihanan valon sisään kotiin ja mielikin kirkastuu. Ikkunanpesu voidaan toteuttaa yksittäisenä työnä tai osana perussiivousta tai ylläpitosiivousta.

Muuttosiivous

Muuttosiivous eli loppusiivous tehdään muuttaessa asunnosta ulos tai sisään. Siivouksen sisältö määritellään yleensä isännöitsijän, huoltoyhtiön tai asunnon omistajan tekemän erillisen muuttosiivousohjeistuksen perusteella.

Näytä koko kuvaus

Muuttosiivous eli loppusiivous tehdään muuttaessa asunnosta ulos tai sisään. Siivouksen sisältö määritellään yleensä isännöitsijän, huoltoyhtiön tai asunnon omistajan tekemän erillisen muuttosiivousohjeistuksen perusteella. Siivous on aina aikaperustaista ja veloitus määräytyy toteutuneiden henkilötyötuntien mukaan. Asiakkaalle annetaan arvio siivoustyön kestosta ja hinnasta. Asiakas voi myös itse määritellä siivouskohteeseen halutut siivoustyöt.

Perussiivous eli suursiivous

Perussiivous eli suursiivous on kertaluontoisesti tehtävä siivoustyö. Sopii hyvin kausiluotoisesti tehtäväksi, kuten suur-, joulu- ja muuksi siivoukseksi. Perussiivous tehdään myös ennen ylläpitosiivouksen aloitusta.

Ladataan palveluita ja tuotteita...

Sivut