Kotipalvelu Ykköset Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 21.08.2014

Osoitetiedot

Iivisniemenkatu 3
02260, Espoo
Avoinna: 8-16

Yhteystiedot

020-7411690
Yrityksen kotisivu
kotipalvelu@kotipalvelu1.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 1982832-6

Asiointipalvelu

Avustamme kaikissa asiointiin liittyvissä ongelmissa.

Näytä koko kuvaus

Avustamme kaikissa asiointiin liittyvissä ongelmissa. Asiointi voi tapahtua joko yhdessä avustajan kanssa tai voidaan hoitaa asiakkaan puolesta. Avustamme myös sähköisen asioinnin kanssa sekä lomakkeiden ja hakemusten täyttämisessä. Hoitajamme tukevat ja neuvovat terveyspalveluiden käytössä. Avustamme ajanvarauksessa ja olemme mukana käynneillä esimerkiksi muistisairaiden ja vanhusten tukena.

Hoivapalvelut

Tarjoamme kotona asumista ja itsenäistä selviytymistä tukevaa hoivapalvelua turvallisesti, kiireettömästi ja luottamuksella.

Näytä koko kuvaus

Tarjoamme kotona asumista ja itsenäistä selviytymistä tukevaa hoivapalvelua turvallisesti, kiireettömästi ja luottamuksella. Räätälöimme toiveiden mukaisesti henkilökohtaisen palvelukokonaisuuden vastaamaan kunkin asiakkaan tarpeita. Avustamme esimerkiksi henkilökohtaisen hygienian hoidossa, asioimisessa ja päivittäisistä askareista suoriutumisessa.

Kotisairaanhoito

Tuotamme kotisairaanhoitoa luotettavasti, kiireettömästi ja ammattitaidolla. Lääkehoito, haavahoidot ja kotiutuspalvelu ovat esimerkkejä tuottamistamme laadukkaista palveluista.

Näytä koko kuvaus

Tuotamme kotisairaanhoitoa luotettavasti, kiireettömästi ja ammattitaidolla. Lääkehoito, haavahoidot ja kotiutuspalvelu ovat esimerkkejä tuottamistamme laadukkaista palveluista. Palvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti vastaamaan joustavasti kunkin asiakkaan tarpeita kullakin hetkellä.

Kotisiivous

Kotisiivous Sopimusasiakkaana saat nimetyn suomenkielentaitoisen siivoojan kotiisi.

Näytä koko kuvaus

Kotisiivous Sopimusasiakkaana saat nimetyn suomenkielentaitoisen siivoojan kotiisi. Ei siis vaihtuvia työntekijöitä. Tavallisten imuroinnin, lattioiden pesun ja pölyjen pyyhinnän lisäksi siivoojamme vievät matot ulos ja ottavat pölyt kirjahyllyjen päältä tarvittaessa. Myös silitys, mankelointi, pyykinpesu ja lakanoiden vaihto onnistuvat siivouksen yhteydessä. Kauttamme voit tilata myös suuremmat siivoukset ja ikkunoiden pesut. Suositut kevät ja joulusiivoukset onnistuvat kauttamme. Meillä on vuosien kokemus ja vankka ammattitaito suuremmissa tyhjennys- ja raivaussiivouksissa.

 

Ladataan palveluita ja tuotteita...

Sivut