Kotitalkkarit

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 21.07.2014

Osoitetiedot

Keskitie 3 A 1
02330, Espoo
Avoinna: 8-17

Yhteystiedot

0400-895230
Yrityksen kotisivu
info@kotitalkkarit.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 1840025-6

Kotiapupalvelu

Onko sinulla kiire tai puuttuuko työkalua? Ei hätää Espoon kotitalkkarit autaa.Teemme kotitalkkari- ja remonttihommia sekä tarjoamme kotiapupalveluita senioreille. Autamme myös muissa arjen askareissa.

Näytä koko kuvaus

Onko sinulla kiire tai puuttuuko työkalua? Ei hätää Espoon kotitalkkarit autaa.Teemme kotitalkkari- ja remonttihommia sekä tarjoamme kotiapupalveluita senioreille. Autamme myös muissa arjen askareissa. Olemme vuonna 2003 perustettu perheyritys ja toimintaperiaatteenamme on yksilöllinen, asiakaslähtöinen ja laadukas palvelu. Soita meille, katsotaan, miten voimme auttaa. Teemme myös pieniä työtehtäviä ja työstämme voitte tehdä kotitalousvähennyksen.

 

Kotitalkkari

Onko sinulla kiire tai puuttuuko työkalua? Ei hätää Espoon kotitalkkarit auttaa. Teemme kotitalkkari- ja remonttihommia sekä tarjoamme kotiapupalveluita senioreille. Autamme myös muissa arjen askareissa.

Näytä koko kuvaus

Onko sinulla kiire tai puuttuuko työkalua? Ei hätää Espoon kotitalkkarit auttaa. Teemme kotitalkkari- ja remonttihommia sekä tarjoamme kotiapupalveluita senioreille. Autamme myös muissa arjen askareissa. Olemme vuonna 2003 perustettu perheyritys ja toimintaperiaatteenamme on yksilöllinen, asiakaslähtöinen ja laadukas palvelu. Soita meille, katsotaan, miten voimme auttaa. Teemme myös pieniä työtehtäviä ja työstämme voitte tehdä kotitalousvähennyksen.

 

Ladataan palveluita ja tuotteita...