Kuulo ja Apuvälinepalvelu Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 21.10.2014

Kuulo ja apuvälinepalvelu Oy on kuuloalan tuotteisiin ja palveluihin erikoistunut yritys, joka toimii Vantaalla, Lohjalla ja Espoossa. Toimipisteemme tarjoavat teille mahdollisuuden kuulontutkimukseen, kojesovitukseen ja säätöön ilman lääkärin lähetettä; ajanvaraus riittää! Kuulo ja apuvälinepalvelu Oy:n palveluihin kuuluvat myös mallinotto korvakappaletta tai kuulonsuojaimia varten, neuvonta ja tuki kojeen käytössä ja huoltamisessa sekä ohjaus muissa kuuloon liittyvissä asioissa. Lisäksi apuvälineitä ja tarjoamme asennusapua. Voit kysyä myös asiantuntijaa luennoimaan tapahtumiisi. Nykyaikaiset kuulokojeet muistuttavat ulkomuodoltaan mitä tahansa kommunikointilaitteita. Markkinoilta on saatavilla myös erilaisia kuulon apuvälineitä, jotka auttavat havaitsemaan kodin tärkeät merkkiäänet. Kuulokojeet ja muut kuulon apuvälineet tutkitusti parantavat huonokuuloisen henkilön elämänlaatua. Verkkokauppa: https://www.kuuloasi.fi/

Osoitetiedot

Harakantie 18 A 2.krs.
02650, Espoo
Avoinna: 8.30 - 16.00

Yhteystiedot

045-2668696
Yrityksen kotisivu
l.s@kuulojaapuvalinepalvelu.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys ei tee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2235743-0

Kuulokojeet, kuulon apuvälineet

Kuulokojeet ja muut kuulon apuvälineet tutkitusti parantavat huonokuuloisen henkilön elämänlaatua.

Näytä koko kuvaus

Kuulokojeet ja muut kuulon apuvälineet tutkitusti parantavat huonokuuloisen henkilön elämänlaatua.

Kuulo ja apuvälinepalvelu Oy on kuuloalan tuotteisiin ja palveluihin erikoistunut yritys, joka toimii Vantaalla, Lohjalla ja Espoossa. Toimipisteemme tarjoavat teille mahdollisuuden kuulontutkimukseen, kojesovitukseen ja säätöön ilman lääkärin lähetettä; ajanvaraus riittää! Katso nettisivuiltamme Espoon lisäksi Vantaan ja Lohjan toimipisteiden yhteystiedot.

Tervetuloa Kuuloasi verkkokauppaan: https://www.kuuloasi.fi/ 
Meiltä löydät varaosat ja paristot kaiken merkkisiin kuulokojeisiin. Mikäli tuotetta ei löydy kaupasta, tai haluatte tilata tuotteet puhelimitse. Voitte soittaa numeroon 050-3577727. Olemme tavoitettavissa arkisin 8-16
Verkkokaupassamme kaikilla tuotteilla on ilmainen toimitus.
 
Kuulontutkimukset

Kuulontutkimukset Vantaalla, Lohjalla ja Espoossa:

Näytä koko kuvaus

Kuulontutkimukset Vantaalla, Lohjalla ja Espoossa:

Kuulo ja apuvälinepalvelussa voit tutkituttaa kuulosi yksityisesti ilman jonotusta. Meiltä kuulokojeen hankinta onnistuu nopeasti. Myös yksilöllisesti valmistetut kuulokojeet ja korvakappaleet on mahdollista saada muutamassa päivässä.

Kuulontutkimus koostuu äänes- ja puheaudiometriasta sekä epämiellyttävyyskynnysten määrittämisestä. Suoritettavan tutkimuksen laajuuteen vaikuttaa asiakkaan tarve. Kuulokojetta hankittaessa suoritetaan perusteelliset kuulontutkimukset, joissa selvitetään kuulonaleneman aste, mahdollinen aiheuttaja ja tyyppi. Tutkimukseen kannattaa varata aikaa noin tunti. Lisäksi korvien puhtaudesta tulisi varmistua ennen tutkimukseen saapumista, koska mahdollinen vaha korvakäytävässä voi olla este tutkimuksen suorittamiselle.

Kuulo ja apuvälinepalvelu Oy on kuuloalan tuotteisiin ja palveluihin erikoistunut yritys, joka toimii Vantaalla, Lohjalla ja Espoossa. Toimipisteemme tarjoavat teille mahdollisuuden kuulontutkimukseen, kojesovitukseen ja säätöön ilman lääkärin lähetettä; ajanvaraus riittää! Katso nettisivuiltamme Espoon lisäksi Vantaan ja Lohjan toimipisteiden yhteystiedot.

 

Hakusanat: Kuulotutkimukset, kuulotutkimus, kuulonalenema, yksityinen tutkimus, Vantaa, Lohja, Espoo

Ladataan palveluita ja tuotteita...