Mainio Vire Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 14.12.2014

Osoitetiedot

Ratapihantie 11, 7 krs.
00520, Helsinki
Avoinna: 8-16

Yhteystiedot

020 581 381
Ei kotisivua
myynti@mainiovire.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 1893659-5

Ateriapalvelut

Mainio Vireen Ateriaali tarjoaa erilaisia kotiateria- ja kauppapalveluja mm. koteihin, vanhusten- ja mielenterveyskuntoutujien palveluyksiköihin ja lasten päiväkoteihin pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa.

Näytä koko kuvaus

Mainio Vireen Ateriaali tarjoaa erilaisia kotiateria- ja kauppapalveluja mm. koteihin, vanhusten- ja mielenterveyskuntoutujien palveluyksiköihin ja lasten päiväkoteihin pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa. Ateriaalin kauppakassipalvelu huolehtii asiakkaiden päivittäistavaroiden toimittamisesta kotiin.

Ateriapalvelun avulla moni vanhus tai muu apua tarvitseva voi elää pidempään omassa kodissaan. Ateriapalvelun henkilöstö tuo aterian ja samalla tarkistaa, että asukkaalla on kaikki hyvin. Kuljettajamme auttavat myös pienissä avustustehtävissä kuten pakkausten avaamisessa. Palveluun voidaan liittää myös kaupassakäynti. Palvelujamme käyttävät yksityiset asiakkaat ja teemme tiivistä yhteistyötä kuntien kotihoidon kanssa.

Ruuanlaitto

Monipuolista apua arkeen. Kotihoidon avulla asiakas saa tukea arkeen eri elämäntilanteissa. Kotihoitopalvelumme perustuu asiakkaan, hänen edustajansa ja/tai omaisten kanssa yhteistyössä tehtävään palvelusuunnitelmaan.

Näytä koko kuvaus

Monipuolista apua arkeen. Kotihoidon avulla asiakas saa tukea arkeen eri elämäntilanteissa. Kotihoitopalvelumme perustuu asiakkaan, hänen edustajansa ja/tai omaisten kanssa yhteistyössä tehtävään palvelusuunnitelmaan. Tämä varmistaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden yksilöllisen huomioimisen. Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti lähes 20-vuoden kokemuksella valtakunnallisesti. Asiakkaidemme hyvinvoinnin varmistaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, joiden työtä ohjaavat yrityksemme arvot sekä vastuullinen toimintapa. Palvelun maksamiseen käyvät myös kotihoidon ja omaishoidontuen palvelusetelit. Palveluun voi saada kotitalousvähennystä sekä eläkkeensaajan hoitotukea. Kotihoitopalvelumme ovat: • Avustaminen arjen toimissa: peseytyminen, pukeutuminen, ruuanlaitto, ulkoilussa avustaminen, asiointi- ja saattoapu lääkäriin tai muualle • Kodinhoito: Viikkosiivous, vaatehuolto ja pihatyöt. • Kotisairaanhoito on terveydenhoitoalan ammattilaisen (esim. lähi- tai sairaanhoitaja) suorittamaa hoitoa, kuten lääkkeenjako, haavahoidot, injektiot, laboratorionäytteenotot, terveydentilan seuranta sekä sairaanhoidollisia tutkimukset, kuten verenpaineenmittaus ja verensokeriseuranta. • Muut palvelut: asiointiapu ja seurana olo

Turvapuhelinpalvelut

Ihminen napin painalluksen päässä. Turvapuhelinpalvelun avulla on mahdollista saada apua äkillisissä tilanteissa kaikkina vuorokauden aikoina. Hälytyspainikkeen napin painalluksella saat yhteyden hälytyskeskukseemme 24/7.

Näytä koko kuvaus

Ihminen napin painalluksen päässä. Turvapuhelinpalvelun avulla on mahdollista saada apua äkillisissä tilanteissa kaikkina vuorokauden aikoina. Hälytyspainikkeen napin painalluksella saat yhteyden hälytyskeskukseemme 24/7. Puheluun vastaavat luotettavat ja ystävälliset päivystäjämme, joilla kaikilla on terveys- tai pelastusalan koulutus. Kuuntelemme asiakkaitamme kiireettä. Joskus asia voidaan hoitaa puhelimessa ja tarvittaessa turva-auttaja tai sairaankuljetus lähtee avustuskäynnille. Puhelun voi ohjata hälyttämään ensisijaisesti myös omaiselle. Palvelumme: Turvapuhelin, paikantava turvaranneke ja hyvinvointisoitto. Turvapuhelimeen on mahdollista liittää erilaisia lisälaitteita, kuten esim. kaatumis-, palo- ja ovihälyttimet. Turvapuhelimen hinta Espoon alueella 37 €/kk. Asennusmaksu 39 € palvelun alkaessa kertaluontoisena. Auttamiskäynti 39 €/kerta. GSM-sovitin 12,60 €/kk + käyttökulut (jos lankapuhelinlinjaa ei ole käytössä)

Ladataan palveluita ja tuotteita...