M&M Webtrade Oy / Ikiliike.com

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 04.05.2016

Yritys maahantuo tuotteita pääkohderyhmänään kotona asuvat seniorit tai yksityiset hoivakodit. Tuotevalikoimat keskittyvät arjen toimintoihin, liikuntaan ja kuntoutukseen sekä muistisairaita aktivoiviin tuotteisiin. Myymme myös vaihtoehtoja julkisen apuvälinevalikoiman rinnalle. Tuotteiden esteettinen ulkonäkö sekä hyvä toiminnallisuus on meille tärkeää. Tuotteitamme saa tapahtumamyyntien ja verkkokauppamme kautta. Yritys toimii Helsingistä käsin. Kesän 2016 aikana aloitamme myös asiaan perehtyneen fysioterapeutin tekemät esteettömyys/saavutettavuus kartoitus palvelut yksityisille asiakkaille.

Osoitetiedot

Ei toimipaikkaa

Yhteystiedot

040-5958665
Yrityksen kotisivu
marita@ikiliike.com

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys ei tee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2612643-7

Ergonomiset puutarhatyökalut

Ergonomiset puutarhavälineet helpottavat ja mahdollistavat puutarhanhoidon jatkumisen. Tuotteissa on ergonominen kahva, mikä ei kuormita kättä ja rannetta. Saatavana myös pitkävartiset välineet, jolloin työtä voi tehdä istualtaan tai seisaaltaan.

Näytä koko kuvaus

Ergonomiset puutarhavälineet helpottavat ja mahdollistavat puutarhanhoidon jatkumisen. Tuotteissa on ergonominen kahva, mikä ei kuormita kättä ja rannetta. Saatavana myös pitkävartiset välineet, jolloin työtä voi tehdä istualtaan tai seisaaltaan. Tuotteet ovat erittäin hyvälaatuiset.

Käsi- ja sormivoimaharjoittimet

Monipuolinen valikoima harjoittimia parantamaan käsien ja sormien voimia. Käteviä käyttää, jokaiselle sormelle omat vastukset, harjoituttaa myös koordinaatiota. Helppo käyttää kotona vaikka television katselun yhteydessä.

Kävelykeppiin vaihdettava irtoholkki, joka joustaa

Hartioille ja käsille ystävällinen kävelykepin irtoholkki, joka joustaa kepin osuessa maahan. Holkissa on haitarimainen rakenne ja niitä on saatavana 4 eri kokoa- jolloin ne sopivat useimpiin kävelykeppeihin tai kainalosauvoihin.

Näytä koko kuvaus

Hartioille ja käsille ystävällinen kävelykepin irtoholkki, joka joustaa kepin osuessa maahan. Holkissa on haitarimainen rakenne ja niitä on saatavana 4 eri kokoa- jolloin ne sopivat useimpiin kävelykeppeihin tai kainalosauvoihin. Verkkokaupan sivuilta on saatavana tulostettava mittasabluuna, jos oman kävelykepin koko ei ole tiedossa. Holkki on ortopedin ja fysioterapeutin yhteisen kehittelyn tulos.

Moderni kävelykeppi

Kävelykeppi, jonka ulkonäkö on sporttinen. Kepin kahva on ergonomisesti oikein muotoiltu ja kepin päässä on holkki, joka haitarirakenteensa vuoksi on hellempi hartioille ja käsille.

Näytä koko kuvaus

Kävelykeppi, jonka ulkonäkö on sporttinen. Kepin kahva on ergonomisesti oikein muotoiltu ja kepin päässä on holkki, joka haitarirakenteensa vuoksi on hellempi hartioille ja käsille. Teleskooppi tai kokoonpantavat mallit -kahvoissa kaksi eri vaihtoehtoa.

Ladataan palveluita ja tuotteita...

Sivut