Neurosonic Finland Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 05.06.2018

Neurosonic Finland edustaa uudenlaista, teknologista ajattelua hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Vuosia kestäneen kehitystyön tuloksena on syntyneet Neurosonic-laitteet, joiden avulla vaikutetaan erilaisiin stressin aiheuttamiin kehon ja mielen häiriöihin. Tärkeimpinä vaikutusalueina laitteissamme ovat unihäiriöt, kivun lievitys ja palautuminen. Neurosonic-laitteita käyttävät erilaiset hoito- ja kuntoutuskeskukset, kylpylät, työpaikat, huippu-urheilijat sekä yksityiset henkilöt.

Osoitetiedot

Lapinlahdenkatu 16
00180, Helsinki
Avoinna: 9-17 Ajanvarauksella

Yhteystiedot

Myynti ja asiakaspalvelu: 050 513 76 99
Yrityksen kotisivu
ipi.oikarinen@neurosonic.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys ei tee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2370999-5

Neurosonic -laitteet

Neurosonic-laitteiden avulla voit edistää hyvinvointiasi kotona tai missä vain ainutlaatuisella tavalla. Tärkeimpinä vaikutusalueina laitteissamme ovat unihäiriöt, kivun lievitys ja palautuminen.

Näytä koko kuvaus

Neurosonic-laitteiden avulla voit edistää hyvinvointiasi kotona tai missä vain ainutlaatuisella tavalla. Tärkeimpinä vaikutusalueina laitteissamme ovat unihäiriöt, kivun lievitys ja palautuminen. Vaikutus syntyy kehoon johdetun, erittäin matalataajuisen ja turvallisen värähtelyn kautta. Värähtelyllä on tasapainoittava vaikutus hermoston toimintaan. Värähtely edistää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa lihaksistossa sekä muissa kudoksissa ja sisäelimissä. Toiminta perustuu liike-energiaan, joka siirretään kehoon Neurosonic-laitteiden kautta. Tällaisella menetelmällä on automaattinen vaikutus elimistöön ja riittää, että vain lepää laitteessa ja antaa värähtelyn vaikuttaa koko kehoon. Laitteen ohjaus tapahtuu mukana tulevan helppokäyttöisen mobiiliapplikaation avulla. Me haluamme auttaa sinua voimaan paremmin, ota yhteyttä!

Ladataan palveluita ja tuotteita...