Oivallusvaara Oy

Arvostele yritys: 
5
Average: 5 (1 vote)

Yritys lisätty palveluun - 08.09.2018

Olen yleislääketieteen erikoislääkäri Janne Tuovila. Aloitin kotikäyntien tekemisen kotilääkärinä tammikuussa 2017, koska se on ollut pitkään haaveenani, että pääsen toteuttamaan sellaisia lääkäripalveluita, mitä potilaani ja asiakkaani ovat olleet vailla. Teen kotikäyntejä, mutta kuljen myös työpaikalle, mökille, kouluun tai sinne missä on tarvetta esim. silloin kun sairastat flunssaa, kuumetta, kärsit korva- tai, nivelkivuista, tarvitset kansansairauksien seurantaa (diabetes, korkea verenpaine, ahdistus ja psyykkiset oireet), kortisonipistoksia tai saattohoitoa. Aina sairastuminen ei vaadi kotikäyntiä, joten joissakin tilanteissa asiointi puhelimitse riittää. Soita ajanvarausnumerooni tai jätä soittopyyntö tekstiviestillä niin keskustellaan yhdessä tarpeestasi. - Reseptiuusinnat onnistuvat puhelimitse. - Ajokorttitarkistukset onnistuvat kotikäynnillä. - Suoritan myös eri-ikäisten terveystarkastuksia, laitan kortisonipistokset, kirjoitan sairauslomatodistukset ja kirjoitan tarpeesi mukaan erilaisia lausuntoja kotikäyntien yhteydessä. Minne kaikkialle voin tilata kotilääkärin?: Koko Itä-Uudenmaan alueelle, Keski-Uudellamaalla Mäntsälään, Järvenpäähän, Tuusulaan, Hyvinkäälle, Keravalle ja Vantaalle, Kymenlaaksossa Pyhtäälle ja Kotkaan, Päijät-Hämeessä Kärkölään, Lahteen, Myrskylään, Nastolaan, Hollolaan ja Orimattilaan.Tarvittaessa myös Helsingin alueelle. Katso lisätietoja: www.yleislääkäri.fi Hakusanat: lääkäri, kotikäynti, kotikäynnit, yleislääkäri, lääkärin kotikäynti, kotihoito, Oivallusvaara Oy, puhelinreseptit

Osoitetiedot

.
, ASKOLA
Avoinna: klo 8:00-17.00

Yhteystiedot

044 988 0010
Yrityksen kotisivu
Ei sähköpostia

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2778346-3

Lääkärin kotikäynti

Olen yleislääketieteen erikoislääkäri Janne Tuovila. Teen kotikäyntejä tarvittaessa työpaikalle, mökille, kouluun tai sinne missä on tarvetta esim.

Näytä koko kuvaus

Olen yleislääketieteen erikoislääkäri Janne Tuovila. Teen kotikäyntejä tarvittaessa työpaikalle, mökille, kouluun tai sinne missä on tarvetta esim. silloin kun sairastat flunssaa, kuumetta, kärsit korva- tai, nivelkivuista, tarvitset kansansairauksien seurantaa (diabetes, korkea verenpaine, ahdistus ja psyykkiset oireet), kortisonipistoksia tai saattohoitoa.

Minne kaikkialle voin tilata kotilääkärin?

Koko Itä-Uudenmaan alueelle, Keski-Uudellamaalla Mäntsälään, Järvenpäähän, Tuusulaan, Hyvinkäälle, Keravalle ja Vantaalle, Kymenlaaksossa Pyhtäälle ja Kotkaan, Päijät-Hämeessä Kärkölään, Lahteen, Myrskylään, Nastolaan, Hollolaan ja Orimattilaan. Tarvittaessa myös Helsingin alueelle. Lääkärin kotikäynnit ja puhelinreseptit Uudellamaalla.

SOITA 044 988 0010 ja puheluusi vastaa aina lääkäri.

Katso lisätietoja, kuten hinnasto ja kelakorvaukset jne.: www.yleislääkäri.fi

Hakusanat: lääkäri, kotikäynti, kotikäynnit, yleislääkäri, lääkärin kotikäynti, kotihoito, Oivallusvaara Oy

Ladataan palveluita ja tuotteita...