Olarin Fysikaalinen Hoitolaitos Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 20.09.2014

Osoitetiedot

Kuunsäde 10 A
02210, Espoo
Avoinna: ma-to 8-19, pe 8-16, la suljettu

Yhteystiedot

010-6663490
Yrityksen kotisivu
info@olarinfysikaalinenhoitlaitos.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 0471495-9

Akupunktio

Akupunktiota tuki- ja liikuntaelinongelmiin. Tutkimusnäyttö on tuonut akupunktion Nivelrikon Käypä hoito-suositukseen.

Näytä koko kuvaus

Akupunktiota tuki- ja liikuntaelinongelmiin. Tutkimusnäyttö on tuonut akupunktion Nivelrikon Käypä hoito-suositukseen. Laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön kuten fysioterapeutin antamaa hoitoa valvoo Terveydenhuollon oikeusturvakeskus TEO. Fysioterapeutin antama hoito on potilaan kannalta turvattu potilasvahinkovakuutuksella.

Fysioterapia

Fysioterapiaa lääkärin lähetteellä tai ilman. Myös kotikäyntejä. Tasapainoharjoittelua, lonkka- ja polvitekonivelleikkausten jälkihoitoa, olkapäävaivat, murtumien jälkihoidot, Parkinson, MS-tauti, ALS, halvausten jälkihoidot, selkäydinvammat.

Lymfaterapia

Lymfaterapialla hoidetaan eri syistä syntyneitä turvotuksia ja niiden seurauksia. Se on käsin tehtävää kevyttä, rauhallista hierontaa, jossa edetään tietyssä järjestyksessä imusuonistoa pitkin.

Näytä koko kuvaus

Lymfaterapialla hoidetaan eri syistä syntyneitä turvotuksia ja niiden seurauksia. Se on käsin tehtävää kevyttä, rauhallista hierontaa, jossa edetään tietyssä järjestyksessä imusuonistoa pitkin. Vaikeimmissa turvotuksissa käytetään kompressio- eli painesidoksia sekä kompressiohihoja ja -sukkia. Käytetään syöpien jälkihoidossa, leikkausten jälkeen, traumojen jälkeen, selkäkivuissa y.m.

Ladataan palveluita ja tuotteita...