Seers Oy (HA-koulutus palvelu)

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 08.01.2019

HA-koulutus palvelun järjestää suomalainen Seers Oy, joka tuottaa laadukkaita arkea helpottavia digitaalisia palveluita. HA-koulutus palvelun valmentajilla on kokemusta tuhansista valmennustilaisuuksista kaikenikäisille. Kouluttajilla on aito halu opastaa kaikkia saamaan älylaitteistaan mahdollisimman paljon hyötyä ja iloa, ja vielä jokaiselle sopivaan hintaan ja maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Tämä kaikki on mahdollista, koska koulutus järjestetään etäkoulutuksena. Asiakas tarvitsee vain internet yhteydessä olevan älypuhelimen, tablet-laitteen tai tietokoneen. Räätälöimme jokaisen koulutuksen osallistujien mukaan.

Osoitetiedot

Mäkitorpantie 40
00640, Helsinki
Avoinna: 24/7

Yhteystiedot

0505060087
Yrityksen kotisivu
lari@hakusi.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys ei tee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2919712-6

Älypuhelimen ja tablet-laitteen opastus

HA-koulutus palvelu - Koulutamme älypuhelimen ja tablet-laitteen mahdollisuudet helposti, turvallisesti ja edullisesti asiakkaan sijainnista riippumatta.

Näytä koko kuvaus

HA-koulutus palvelu - Koulutamme älypuhelimen ja tablet-laitteen mahdollisuudet helposti, turvallisesti ja edullisesti asiakkaan sijainnista riippumatta. - Meillä on ryhmäkoulutuksia, joiden hinnat alkavat 2,90€ ja sitten on saatavilla henkilökohtaista opastusta alkaen 15 euroa.

 

älypuhelin, kännykkä, tablet-laite, tietokone, atk, opastus, koulutus,Seers Oy,HA-koulutus

Ladataan palveluita ja tuotteita...