Stella Kotipalvelut Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 15.04.2016

Stella on suomalainen kotiin tuotettujen palveluiden markkinajohtaja. Palveluitamme käyttää yli 180 kuntaa sekä 45 000 kotitaloutta. Meillä kaikki tarvitsemasi palvelut omaan kotiisi ovat yhden puhelun tai klikkauksen päässä.

Osoitetiedot

Länsisatamankatu 16
00180, Helsinki
Avoinna: 08 – 16

Yhteystiedot

020 768 9788
Yrityksen kotisivu
asiakaspalvelu@stella.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 0968381-3

Kodinhoito

Stellalta saat niin säännöllisen kodinsiivouksen kuin kertaluontoisetkin siivouspalvelut, kuten vaikkapa muuttosiivouksen tai ikkunanpesun.

Terveyspalvelut kotiin

Stellan terveyspalveluiden kautta hankit helposti tarvitsemasi avun kotiin saakka. Meiltä saat kotiisi - lääkärin ja sairaanhoitajan - fysioterapeutin - hoivapalvelut - jalkahoitajan.

Turvapuhelin- ja turvakellopalvelut

Turvapuhelimen avulla käyttäjä hälyttää apua silloin, kun jotain on sattunut kotona tai käyttäjä tuntee olonsa heikentyneen. Turvapuhelinpalveluun sisältyy aina hälytyspainike, joka kulkee ranteessa tai kaulassa käyttäjän mukana.

Näytä koko kuvaus

Turvapuhelimen avulla käyttäjä hälyttää apua silloin, kun jotain on sattunut kotona tai käyttäjä tuntee olonsa heikentyneen. Turvapuhelinpalveluun sisältyy aina hälytyspainike, joka kulkee ranteessa tai kaulassa käyttäjän mukana. Turvapuhelinpalvelu voidaan räätälöidä vastaamaan asiakkaan tarpeita: puhelimeen voidaan esimerkiksi kytkeä erilaisia lisälaitteita, kuten ovi-, palo-, liesi- tai kaatumishälytin tai vaikkapa lääkeannostelija. Lisälaitteen avulla turvapuhelin tekee tarvittaessa automaattisen hälytyksen hälytyskeskukseen silloin, kun käyttäjä ei itse havaitse tai kykene reagoimaan vaara- tai ongelmatilanteeseen. Paikantava turvakello taas sopii niin aktiiviselle, usein kodin ulkopuolella liikkuvalle kuin esimerkiksi muistisairaallekin käyttäjälle. Kellon avulla henkilö voidaan paikantaa nopeasti, jolloin onnettomuuden tai eksymisen kohdatessa käyttäjä löydetään helpommin. Stella Kotipalveluiden hälytyskeskus vastaa hälytyksiin vuoden jokaisena päivänä ympärivuorokautisesti. Hälytyskeskuksessamme tehdään tilannearvio ja autetaan asiakasta joko etäyhteyden välityksellä tai hälytetään tarvittaessa asiakkaan avuksi turva-auttajat.

Ladataan palveluita ja tuotteita...