SUSIES PLATS

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 25.09.2014

SUSIES PLATS on perustettu 2013 ja tarjoaa Sisustussuunnittelijan, Asuntostailaajan ja Ammattijärjestäjän palvelut Uudenmaan alueella. Olen firmani myötä toteuttanut unelman tehdä töitä Asiakkaiden, Kotien ja Sisustuksen parissa. Tavoitteeni on luoda kodikkaita ja toimivia tiloja asiakkaani toivomusten ja budjetin mukaan. Olen Susie Kousa Helsingistä. Työni kodeissa ja konttoreissa liittyy vahvasti asiakaspalveluun, josta minulla on vankka kokemus. Asiakkaiden toiveiden toteuttaminen on aina ilo ja kunnia minulle, oli sitten kyseessä tavaroiden järjestäminen, sisustaminen tai asuntostailaus. Palvelen asiakkaitani suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kaikki projektit ovat täysin luottamuksellisia. Jokainen projekti eroaa edellisestä, ja on aina mielenkiintoisaa tarttua uuteen haasteeseen. Olen Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen. Service also in English. Betjäning också på svenska.

Osoitetiedot

Ei toimipaikkaa

Yhteystiedot

040-1635555
Yrityksen kotisivu
susie@plats.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2565214-4

Asuntojen myyntistailaus ja valokuvaus - Styling och Fotografering av Försäljningsobjekt - Homestyling and Photos in Homes for Sale

Asuntostailaus on tärkeää kodin myynnin yhteydessä, koska ensivaikutelma voi vaikuttaa ostopäätökseen. Stailaus on työ, jonka tarkoitus on luoda neutraali ja houkutteleva asunto.

Näytä koko kuvaus

Asuntostailaus on tärkeää kodin myynnin yhteydessä, koska ensivaikutelma voi vaikuttaa ostopäätökseen. Stailaus on työ, jonka tarkoitus on luoda neutraali ja houkutteleva asunto. Stailauksessa tehdään pientä kohennusta poistamalla tavaroita  ja sijoittamalla kalusteita ja esineitä uudelleen. Tekstiilit ja valaistus käydään myös läpi. Ensisijaisesti käytän asukkaan omia tavaroita. Olen koulutettu asuntojen stailauskonsultti.

Palvelualue: Uusimaa

 
Hakusanat: stailaus, asuntostailaus, myyntistailaus, tekstiilit, valaistus, valokuvaus, stailauskonsultti, kotiapu, susies plats, Uusimaa,
styling, fotografering, homestyling, photos of home, home selling photos, susies plats, Uusimaa
Sisustussuunnittelua - Inredningsplanering - Interior Design

Kodin sisustuksessa on tärkeää luoda koti, joka on turvallinen, ja jossa viihdyt.

Näytä koko kuvaus

Kodin sisustuksessa on tärkeää luoda koti, joka on turvallinen, ja jossa viihdyt. Kyseessä voi olla parempi valaistus, uudet värit ja tekstiilit tai erilaiset apuvälineet kuten erikoiskorkeat tuolit ja sängyt, tuet ja muita turvallisuutta huomiotavia yksityiskohtia. Suunnittelen uutta sisustusta juuri sinun toiveesi mukaan. Olen koulutettu sisustussuunnittelija.

Palvelualue: Uusimaa

 
Hakusanat: sisustus, kodin sisustus, turvallinen koti, viihtyisä koti, valaistus, uudet värit ja tekstiilit, apuvälineet, sisustussuunnittelu, kotiapu, susies plats, Uusimaa, inredningsplanering, Interior Design, interiordesign
Tavarat järjestykseen

Autan tekemään arjestasi sujuvamman järjestämällä ja vähentämällä kodin tavaroita. Tavoitteena on luoda sujuvampaa arkea jossa tavarat löytyvät ja säilytys on selkeää ja käytännöllistä. Tämä palvelu sopii erinomaisesti esim. muuton yhteydessä.

Näytä koko kuvaus

Autan tekemään arjestasi sujuvamman järjestämällä ja vähentämällä kodin tavaroita. Tavoitteena on luoda sujuvampaa arkea jossa tavarat löytyvät ja säilytys on selkeää ja käytännöllistä. Tämä palvelu sopii erinomaisesti esim. muuton yhteydessä. Yhdessä käymme läpi esim. vaatteita, keittiötarvikkeita, varastoja, kirjoja ja papereita. Kierrätys on tärkeä osa työtäni ja autan tavaroiden poisviennissä. Olen koulutettu Ammattijärjestäjä ja Suomen Ammattijärjestäjät ry:n jäsen.

Palvelualue: Uusimaa

Hakusanat: tavaroiden järjestäminen, tavaroiden säilytys, tavaroiden järjestäminen, tavarat kierrätykseen, ammattijärjestäjä, susies plats, kotiapu, sujuva arki, kodin tavaroiden järjestely ja säilytys

Ladataan palveluita ja tuotteita...