Terveystekniikka Sinulle Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 02.04.2016

Terveystekniikka tarjoaa terveydenhoitolaitteita koko perheen hyvinvointiin. Laadukkaat ja tutkitut laitteet on helppokäyttöisiä ja turvallisia.

Osoitetiedot

Rauhalantie 70
07900, Loviisa
Avoinna: vain sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

045 6099000
Yrityksen kotisivu
info@terveystekniikka.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys ei tee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2710325-3

B-Cure Laser - paikallisen kivun ja tulehdusten hoitoon

B-Cure Laser Classic on kuin henkilökohtainen fysioterapeutti.

Näytä koko kuvaus

B-Cure Laser Classic on kuin henkilökohtainen fysioterapeutti.
Laite tuottaa fysikaalista valohoitoa 4 cm syvyyteen kudokseen. Soveltuu päivittäiseen käyttöön kotona. Laite on pitkäikäinen ja tehokkuudeltaan samankaltainen kuin sairaaloissa ja klinikoilla käytettävät ammattikäyttöön tarkoitetut laitteet.

Breastlight - rintakudoksen skanneri

Rintasyöpä on naisten yleisin syöpäsairaus. Avaintekijä rintasyövän diagnosoinnissa on muutosten varhainen havaitseminen. Breastlight rintaskanneri tarjoaa apuvälineen omatoimiseen rintojen tutkimiseen.

Näytä koko kuvaus

Rintasyöpä on naisten yleisin syöpäsairaus. Avaintekijä rintasyövän diagnosoinnissa on muutosten varhainen havaitseminen. Breastlight rintaskanneri tarjoaa apuvälineen omatoimiseen rintojen tutkimiseen. Skannerin avulla on mahdollista saada valaistua koko rintakudos ja nähdä rintakudoksessa tapahtuvia..

MyDiagnostick - "rytmihäiriötikku"

Luotettava ja helppokäyttöinen EKG mittalaite, joka antaa tuloksen rytmihäiriöstä minuutissa. Laite tallentaa jopa 100 mittaustulosta, jotka voidaan siirtää tietokoneelle.

Näytä koko kuvaus

Luotettava ja helppokäyttöinen EKG mittalaite, joka antaa tuloksen rytmihäiriöstä minuutissa. Laite tallentaa jopa 100 mittaustulosta, jotka voidaan siirtää tietokoneelle. Tietokoneelle siirtyy minuutin ajalta EKG-käyrä jokaisesta tehdystä mittauksesta. Laite sopii hyvin henkilökohtaiseen käyttöön. ja mittauksen voi suorittaa aina halutessaan. Helppo kuljettaa mukana. Laitteen käyttöön liittyvä tietokoneohjelma sisältyy laitteen hintaan.

Sensatone - inkontinessin hoitoon ja lantionpohjan lihasten vahvistamiseen

Sensatone on erittäin helppokäyttöinen ja tehokas lantionpohjan lihasten sähköstimulaattori.

Näytä koko kuvaus

Sensatone on erittäin helppokäyttöinen ja tehokas lantionpohjan lihasten sähköstimulaattori. Tämä pieni ja tyylikäs laite on suunniteltu kaiken ikäisten naisten avuksi lantionpohjan lihasten vahvistamiseen ja inkontinenssin eli virtsankarkailun hoitoon.

Ladataan palveluita ja tuotteita...