Toimiva Koti

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 03.10.2017

Toimiva Koti on 100% suomalainen kotihoiva- ja puhtauspalvelualan yritys. Tarjoamme pääkaupunkiseudulla kaikki kodin palvelut helposti saman katon alta: - hoivapalvelut - kotilääkäri - kotisiivous - asiointipalvelut - pikatalonmies - esteettömyyskartoitukset - kodin muutostyöt - apuvälineet Meistä kaikilla on oikeus ihmisarvoiseen elämään, aitoon kohtaamiseen ja läsnäoloon, lettukesteihin, puhtaisiin lakanoihin ja pölyttömään sisäilmaan. Me haluamme arjen olevan kaunista ja elämisen arvoista. Olemme ylpeitä ja iloisia omasta työstämme, välitämme aidosti asiakkaistamme ja teemme mitä lupaamme. Meillä kaikilla on oikeus tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Yhdessä olemme enemmän!

Osoitetiedot

Ruosilantie 11
00390, Helsinki
Avoinna: Arkisin 8-16

Yhteystiedot

029 3400 930
Yrityksen kotisivu
asiakaspalvelu@toimivakoti.fi

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys tekee kotikäyntejä
Y-tunnus: 2468775-9

Apuvälineet ja esteettömät ratkaisut

Toimivan Kodin apuvälinemyymälä on esteettömään ja turvalliseen kotona asumiseen keskittynyt myyntinäyttely ja myymälä Helsingin Konalassa.

Näytä koko kuvaus

Toimivan Kodin apuvälinemyymälä on esteettömään ja turvalliseen kotona asumiseen keskittynyt myyntinäyttely ja myymälä Helsingin Konalassa. Palvelemme asiakkaitamme, jotka tarvitsevat apua liikkumiseen, kuuloon, näköön, muistiin tai muihin toimintoihin. Toimitamme asiakkaillemme erilaisia ratkaisuja huonekaluista aterimiin ja autamme kodin pienissä ja suurissa muutostöissä, apuratkaisujen toteutuksessa ja löytymisessä. Kauttamme saa yksittäisiä kalusteita sekä kokonaisia kodin esteettömyyskartoituksia, sisustussuunnitelmia sekä muutostöitä.

Tuotteet myös verkkokaupasta http://kauppa.toimivakoti.fi/

Hoivapalvelut kotiin - kotihoiva, kotisairaanhoito ja kotilääkäri

Toimivan Kodin osaava henkilökunta mahdollistaa omannäköisen ja turvallisen kotona asumisen pitkään.

Näytä koko kuvaus

Toimivan Kodin osaava henkilökunta mahdollistaa omannäköisen ja turvallisen kotona asumisen pitkään. Hoitoa järjestetään yksilöllisesti asiakkaan oman elämänrytmin ja tarpeen mukaan yksittäisistä käynneistä ympärivuorokautiseen hoivapalveluun kaikkina viikonpäivinä. Hoivapalvelumme suunnitellaan tekemään asiakkaidemme arjesta helpompaa, mukavampaa ja turvallisempaa. Pyydä ilmainen hoivakartoitus. www.toimivakoti.fi/hoivapalvelut 

Kotipalvelu, asiointiapu, arkikuntoutus

Haluatko apua kerran kuussa, viikossa tai vaikka pientä apua joka päivä? Luotettavat, taitavat ja vakituiset kotipalvelutyöntekijämme hoitavat kaikki kodin askareet, arkikuntoutuksen ja asioinnin:

Näytä koko kuvaus

Haluatko apua kerran kuussa, viikossa tai vaikka pientä apua joka päivä? Luotettavat, taitavat ja vakituiset kotipalvelutyöntekijämme hoitavat kaikki kodin askareet, arkikuntoutuksen ja asioinnin:
- ylläpitosiivous
- pyykkihuolto
- asiointi- ja ulkoiluapu
- ruoanlaitto
- ikkunanpesut
- tiskaaminen ja roskien vienti

Pyydä ilmainen palvelukartoitus.
- arkikuntoutus

www.toimivakoti.fi/hoivapalvelut 

Pihatyöt, kodin pienet korjaus- ja asennustyöt

Tarvitsetko apua rännien tyhjennyksen kanssa, repsottaako oven kahva tai pitäisikö jonkun kiivetä tarkistamaan palohälyttimen patterit ja samalla vaihtaa lamppu?

Näytä koko kuvaus

Tarvitsetko apua rännien tyhjennyksen kanssa, repsottaako oven kahva tai pitäisikö jonkun kiivetä tarkistamaan palohälyttimen patterit ja samalla vaihtaa lamppu? Ammattitaitoiset pikatalonmiehemme hoitavat mielellään kaikki ne kodin pienet arkiset korjaus- ja huoltotyöt, joiden hoitamiseen sinulla ei ole aikaa, intoa tai työkaluja.

Ladataan palveluita ja tuotteita...