Vivago Oy

Arvostele yritys: 
Ole ensimmäinen

Yritys lisätty palveluun - 08.08.2014

Osoitetiedot

Ei toimipaikkaa

Yhteystiedot

010-2190610
Yrityksen kotisivu
Ei sähköpostia

Muut tiedot

Kotikäynnit: Yritys ei tee kotikäyntejä
Y-tunnus: 0967287-4

Vivago DOMI -turvapuhelin

Vivago-järjestelmä antaa ikäihmisille mahdollisuuden asua turvallisesti omassa kodissa pidempään.

Näytä koko kuvaus

Vivago-järjestelmä antaa ikäihmisille mahdollisuuden asua turvallisesti omassa kodissa pidempään. Se turvaa ja huolehtii käyttäjänsä hyvinvoinnista jopa silloin, kun käyttäjä ei siihen itse pysty, esimerkiksi tajuttomuustilan tai muistihäiriön takia. Vivago-järjestelmän avulla asiakkaan hoidosta vastaavat tahot voivat seurata reaaliaikaisesti asiakkaansa päivänkulkua, uni- ja vuorokausirytmiä sekä liikkumista. Järjestelmä tallentaa tiedot ja tuottaa niistä asiakkaan hoitoa tukevaa tietoa, jonka avulla voidaan seurata toimintakykyä ja saadaan tukea määriteltäessä asiakkaan hoitoisuusluokitusta. Kotiratkaisumme koostuu Vivago CARE - kellosta sekä Vivago Domi POINT - kotitukiasemasta, joka on varustettu puheyhteydellä. CARE - kello toimii kuten tavallinen turvaranneke ja tämän lisäksi se oppii tuntemaan käyttäjänsä normaalin elämänrytmin ja pystyy tarvittaessa hälyttämään automaattisesti apua, kun se havaitsee poikkeavuuden käyttäjän terveydentilassa. Hälytystilanteessa käyttäjä saa automaattisesti puheyhteyden hoitohenkilökuntaan Domi POINT -kotitukiaseman kautta. Ratkaisuun on mahdollista liittää kodin lisälaitteita, kuten esim. paloilmoitin. 

Katso lisätietoja myös Teknologialainaamon esittelystä:http://www.seniori365.fi/teknologialainaamo/tuotteet/vivago-domi-turvakello 

Kotipalvelut Mehiläinen on Vivago-ratkaisun jälleenmyyjä Suomessa

Kotipalvelut Mehiläinen on Vivago-ratkaisun valtakunnallinen jälleenmyyjä Suomessa. Lisätietoa Kotipalvelut Mehiläisen tarjoamista palveluista.

 

Ladataan palveluita ja tuotteita...