Yrityksille

YRITYSREKISTERÖITYMINEN ON PÄÄTTYNYT - EMME OTA ENÄÄ UUSIA YRITYKSIÄ REKISTERIIMME!

Seniori365.fi-palvelun toiminta on päättynyt 31.5.2019. Sivusto suljetaan 31.8.2019. Lue lisää

 

Haluatko löytää yrityksellesi uusia asiakkaita? Rekisteröidy nyt!
placeholder.png

Haemme yrityksiä, yrittäjiä ja osuuskuntia mukaan Seniori365.fi -palveluun, jonka tarkoituksena on tarjota erilaisten yritysten palveluja ja tuotteita senioreille. 

Seniorit tarvitsevat arjen sujuvuuteen esimerkiksi siivous-, korjaus- ateria-, terveyspalveluja sekä terveys- ja hyvinvointiteknologiatuotteita, ja usein palveluntarjoajia on vaikea löytää. Seniori365.fi-palvelun tarkoituksena on tarjota tietoa siitä, millaisia palveluja ja tuotteita on senioreille tarjolla, sekä mistä niitä voi ostaa.

InnoEspoo-hankkeessa rakennettiin kesällä 2014 Seniori365-sivusto, joka lanseerattiin Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden toimesta syksyllä 2014. Hanke päättyi onnistuneesti huhtikuussa 2015, jonka jälkeen sivusto on toiminut Laurea-ammattikorkeakoulun alaisuudessa. 

Palveluun otetaan mukaan eri alojen yrityksiä ja yrittäjiä, jotka voivat tarjota palveluita ja tuotteita senioreille kotiin, mutta myös muulla tavoin. Mukaan tuleminen on ilmaista. Tartu tilaisuuteen ja ole mukana palveluntarjoajana tai tuotteiden myyjänä.

Mikäli olette esimerkiksi tuotteiden valmistaja tai maahantuoja, olette myös tervetullut yritysrekisteriimme. Siinä tapauksessa on erittäin tärkeää, että tuotenimikkeiden tietoista löytyy myös tarjoamienne tuotteiden jälleenmyyjien yhteystietot joko linkkinä tai luettelona tuotenimikkeessä.

Rekisteröidy alla olevasta linkistä ja olet mukana kehittämässä palvelusta entistä parempaa.

 
 

Haluatko näkyvyyttä Seniori365.fi-sivustolla?

Seniori365.fi toimii kohtauspaikkana noin 2000 yksittäiselle aktiiviselle kävijälle – seniorille, omaiselle, virikeohjaajalle, yrityksen edustajalle, yrittäjälle, opiskelijalle ja niin edelleen – kuukaudessa. Sivuston sivuja avataan yhteensä yli 10 000 kertaa kuukaudessa ja kävijä viipyy sivustolla keskimäärin 4,5 minuuttia kerrallaan.

 

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää tai ehdotus yhteistyöstä, lähetä sähköpostia osoitteeseen marjaana.karlsson(at)laurea.fi  ja cc: myynti(at)seniori365.fi.

 

Päivitetty 28.1.2019