Käyttöehdot

Käyttöehdot seniori365.fi palveluun. Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin ja sitoutuu noudattamaan niitä kaikessa palvelun käytössä.

1. Palvelun käyttö ja tietojen tuominen palveluun

Palvelu on käyttäjälle ja yrityksille maksuton. Yritykset voivat pyytää tietojensa poiston palvelusta milloin tahansa. Sivuston ylläpito pitää oikeudet myös poistaa tai olla julkaisematta yritysten tietoja halutessaan.

Sivuston ylläpito ei vastaa palvelun sisällöstä (mukaan lukien linkit kolmansien tahojen verkkosivuille) tai sen oikeellisuudesta. Kaikkien yritysten tiedot kuitenkin tarkistetaan, mukaan lukien Y-tunnus listausvaiheessa. Ylläpidolla on oikeus olla julkaisematta tai poistaa palvelusta aineisto, jota se ei sivustolle halua, tai joka ei vastaa luvattua ja on väärää.

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Ylläpidolla on kuitenkin oikeus ottaa palvelu tai sen osa pois käytöstä. Seniori365.fi ei anna mitään suoranaisia tai välillisiä takuita palvelun toimimisesta eikä se takaa, että palvelu toimii käyttökatkoitta tai virheettömästi.

Tallennamme ja dokumentoimme kaikki palvelussa esiintyvät tiedot InnoEspoo- hankkeen edellyttämällä tavalla ja rekisteriselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti.

2. Käyttäjän vastuu ja velvoitteet

Yritys voi pyytää tietojensa lisäämistä palveluun. Samalla hän vakuuttaa tiedot oikeiksi. Yrityksen vastuulla on pitää tiedot ajan tasalla ja ilmoittaa muuttuneet tiedot. Palvelun ylläpidolla on oikeus poistaa tai olla julkaisematta tietoja joita se ei palveluun halua tai on vanhentunutta.

Yritys vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet ja/tai oikeudenhaltijoiden suostumukset palvelussa julkaisemaansa materiaaliin sekä muuhun aineistoon, jonka hän lähettää, välittää ja toivoo julkistettavan palvelussa.

3. Palvelun omistus ja tekijänoikeudet

Palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuksin Suomen lainsäädännön ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Palvelun kaikki oikeudet (ml. tekijänoikeudet) ovat seniori365.fi ylläpidolla tai muilla palveluun tietoa tuottavilla tahoilla. Seniori365.fi pidättää itsellään kaikki oikeudet palvelun sisältöön, ellei ole toisin mainittu.
Käyttäjä on tietoinen siitä, että palvelun ja sen osien omistusoikeudet sekä tekijän-, tavaramerkki- ja muut immateriaalioikeudet ovat seniori365.fi:llä ja sisällöntuottajilla.

4. Oikeudet käyttäjän toimittamaan sisältöön

Sivusto ei luovuta yritysten tietoja kolmansille osapuolille. Kerättävät tiedot ovat luonteeltaan kaikkien yleisesti saatavilla.

5. Ilmoituksen julkaiseminen Palvelussa

Yrityksen jättämä ilmoitus pyritään julkaisemaan Palvelussa mahdollisimman pian ilmoituksen jättämisen jälkeen.

Ylläpidolla on oikeus olla julkaisematta ilmoitusta tai muokata sitä, jos se katsoo, että ilmoitus on harhaanjohtava tai loukkaava, sisältää asiaankuulumatonta aineistoa, on näiden Käyttöehtojen vastainen tai ei muusta syystä kelpaa julkaistavaksi Palvelussa.

6. Palvelu on maksuton

Palvelu on yrityksille ja käyttäjälle maksuton, eikä seniori365.fi- sivusto voi muuttaa siitä maksullista.

7. Vastuunrajoitus

Seniori365.fi pyrkii tarkistamaan sivustolla olevien tietojen oikeellisuuden. Sivusto ei kuitenkaan ole missään vastuussa tietojen oikeellisuudesta tai jonkin palvelussa esiintyvän yrityksen palvelun käytöstä aiheutuneesta ongelmasta.

8. Muut ehdot

Sivusto sisältää linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin. Tällaisiin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja, eikä Seniori365.fi vastaa sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöstä. Hyväksymällä ehdot yritys on mukana InnoEspoo- hankkeessa palveluntarjoana.