Uusi Kokemusasiantuntijat kehittämässä -palvelu

Kokemusasiantuntijat kehittämässä on Teknologialainaamon uusi palvelu, joka auttaa poistamaan yrityksen tarjoaman ratkaisun ostamiseen, käyttöönottoon ja käyttöön liittyviä esteitä loppukäyttäjien näkökulmasta.  

Kokemusasiantuntijat kehittämässä -palvelu on käytännön kehittämistoimintaa, joka auttaa kartoittamaan hyvinvointiteknologian ostamiseen, käyttöönottoon ja käyttämiseen liittyviä esteitä loppukäyttäjien näkökulmasta. Haluamme omalla työllämme vaikuttaa siihen, että loppukäyttäjät saavat sellaisia hyvinvointiteknologiaratkaisuja, joita tarvitsevat, ja jotka on rakennettu niin, että niitä halutaan käyttää. Tällä tavalla parannamme myös yritysten mahdollisuutta menestyä.

Palvelu on suunnattu hyvinvointiteknologia-alan yrityksille, mutta ilman sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita ja asiantuntijoita sekä ikääntyneitä ja heidän omaisiaan palvelumme ei toimi. Ensimmäiset pilotit palvelusta toteutetaan ensi keväänä 2019 sosiaali- ja terveysalan opintojaksoilla Laurea Tikkurilan kampuksella. Jos haluat olla mukana kokemusasiantuntijana kehittämässä hyvinvointiteknologiaratkaisuja, niin lähetä meille postia teknologialainaamo@laurea.fi, ja kerromme lisää. Osallistuminen ei edellytä mitään eikä sitouta mihinkään. Tule mukaan luomaan yhdessä parempia ratkaisuja!

Lue tarkemmin Kokemusasiantuntijat kehittämässä -palvelusta »

Ilmoittaudu mukaan kokemusasiantuntijaksi! ­»

Case-kuvaus Kokemusasiantuntijat kehittämässä -palvelusta ­»