ÄlyDosetti -lääkemuistuttaja

Lääkemuistuttaja hyödyntää nykytekniikkaa tarjoten muistitukea vielä kotona omatoimisesti lääkkeitä ottavalle henkilölle. Sopii hyvin ammattilaisille ja/tai omaisille, jotka haluavat seurata lääkkeen ottoa. Sopii myös kiireisille ja meneville ihmisille, joilla on tarve säännölliseen lääkkeenottoon.       

ÄlyDosetissa voidaan käyttää tavallista dosettia tai apteekin annospussitettuja lääkkeitä oma-annospakkausta lisäjalustalla. ÄlyDosettiin voidaan asettaa 1-6 muistutusaikaa vuorokaudessa.

Lääkkeenotosta annetaan hälytysääni ja puhumalla kehotetaan ottamaan lääkkeet. Jos dosetti nostetaan ÄlyDosetista muulloin kuin lääkkeen ottoajalla, laite varoittaa lääkkeen otosta. Lääkkeen oton jälkeen laite pyytää palauttamaan dosetin.

ÄlyDosetissa on puhelin johon voi yhdistää viisi käyttäjää jotka saavat tiedon, jos lääkkeitä ei ole otettu. ÄlyDosetista voidaan lähettää tekstiviesti tai soittaa jos tarvitaan apua. Laitetta voidaan käyttää myös pelkkänä puhelimena. Kotoa poissa ollessa voi ÄlyDosettia käyttää muistuttamaan tekstiviestillä tai soittamalla lääkkeen otosta. Puheääneksi on valittavina suomi, ruotsi tai englanti ja näistä mies- tai naisääni. Lääkkeen ottoaikoja voidaan ohjata kätevästi etäohjauksella.

Toimii myös pienenä turvakeskuksena, lisävarusteina saatavilla: turvaranneke, langaton ovikytkin, langaton vesivuotovahti ja palovaroitin.

Hinta: 210€, seuraa myyntikampanjoita osoitteessa www.dosecontrol.fi tai https://www.facebook.com/dosecontrol/

Lisätietoja: info@dosecontrol.fi